Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: S.T.A.G.S. van M.A. Bennett + leesclub

door Lindy (Hebban Crew) 6 reacties
Negen studenten, drie bloederige jachtsporten, een dodelijk weekend. Er wordt in S.T.A.G.S. echter niet alleen op dieren gejaagd... Je kunt op Hebban een fragment lezen uit dit bloedstollende YA-boek van M.A. Bennett. Bevalt het? Dan schrijf je je meteen in voor de Hebban Leesclub met deze thriller!


Een ‘thriller van wereldformaat’, noemt uitgeverij Meis & Maas dit debuut van de Italiaans-Britse schrijfster M.A. Bennett. Zij werkte na haar studies geschiedenis en kunst als illustrator en actrice en maakte ook tour visuals voor bekende rockbands als U2 en de Rolling Stones. Haar eerste boek zou zomaar eens een sensatie kunnen worden, want de filmrechten voor deze thriller werden al voor publicatie verkocht. De vertaling is van Maria Postema, die eerder o.a. De hongerspelen vertaalde en onlangs zelf debuteerde met Dertiendagh.   

De plot van van S.T.A.G.S. lijkt gruwelijk en veelbelovend tegelijk: ‘Er zijn uitnodigingen die je beter niet kunt accepteren. Alleen weet Greer MacDonald dat niet. Nog niet…’ zegt de aankondiging van de uitgeverij. Bennett voert hoofdpersoon Greer op, die studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities in ere worden gehouden. Greer is een buitenbeentje, maar ze wordt wel met twee andere scholieren uitgenodigd voor een weekend weg met de Middeleeuwers: de elite-club van de school. Bloedsport zal het gehele weekend centraal staan. Maar wat Greer en de andere genodigden niet weten is dat de Middeleeuwers liever op hen jagen dan op dieren.  

S.T.A.G.S. ligt vanaf 27 oktober in de boekhandel, maar op Hebban kun je vast een fragment lezen. Klik hieronder voor de Sneak Preview.      

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Hebban Leesclub

Maakt dit fragment je nieuwsgierig naar meer? Schrijf je dan nu in voor de leesclub met S.T.A.G.S. en maak kans op een exemplaar van he boek!Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: S.T.A.G.S. van M.A. Bennett + leesclub

 

Gerelateerd

Over

M.A. Bennett

M.A. Bennett

De Italiaans-Britse schrijfster M.A. Bennett werkte na haar studies ge...

Hebban Spots

S.T.A.G.S.

23 volgers

Welkom bij de leesclub rond S.T.A.G.S. een young adult-roman van de Italiaans-Britse schrijfster M.A. Bennett (Uitgeverij MEIS & MAAS). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze...

Gesponsorde boeken