Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Stille schreeuw van Angela Marsons (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 1 reactie
De 'Kim Stone'-serie van thrillerauteur Angela Marsons telt intussen al twaalf titels in Engeland en het eerste deel, Marsons debuut, wordt nu eindelijk vertaald naar het Nederlands. 'Stille schreeuw' introduceert detective Stone met een ijzingwekkende eerste zaak. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Angela Marsons woont in Black Country, Engeland, waar haar boeken zich ook afspelen. Ze werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schreef, en wist in vijf jaar tijd maar liefst 14 boeken op haar naam te zetten, waarvan 12 in de 'Kim Stone'-reeks. Haar boeken verschenen in eerste instantie alleen als ebook, waardoor ze snel een indrukwekkend oeuvre neer kon zetten. Nu ook de rest van de wereld haar heeft ontdekt, wordt ze vertaald in 28 talen en verschijnen al haar boeken ook op papier. Ze verkocht maar liefst meer dan 3.5 miljoen exemplaren. 

Stille schreeuw

Vijf mensen staan rondom een ondiep graf. Ze hebben om de beurt gegraven. Een graf voor een volwassene zou nog langer hebben geduurd. Het slachtoffer was onschuldig, maar ze hadden geen keus. Hun geheimen moesten bewaard blijven, ten koste van alles.

Een gewurgde schooldirectrice blijkt slechts het begin van een reeks gruwelijke moorden die de inwoners van Black Country doet huiveren. Na een lugubere vondst in een voormalig weeshuis realiseert detective Kim Stone zich dat de dader van al deze misdaden één en dezelfde is – en dat hij al dertig jaar actief is.

Stone is de enige die de moordenaar kan ontmaskeren, maar ze wordt afgeleid door demonen uit haar verleden. Terwijl zij de duistere gebeurtenissen uit haar jeugd probeert te verwerken, blijft het dodental stijgen…

10x Kim Stone

Om alvast kennis te maken met detective Stone heeft de auteur een aantal feiten vrijgegeven over Kims achtergrond. Spreekt deze stoere vrouw je aan?

 1. Kim is stiekem bang voor naalden
 2. Haar favoriete tv-programma is Top Gear
 3. Als er ruimte was voor haar motoren, zou ze in een caravan wonen
 4. Ze heeft liever zilver dan goud
 5. Ze heeft nog nooit de zee gezien
 6. Ze reed op een brommer voor ze haar rijbewijs haalde
 7. Ze kijkt rechtbankdrama Judge Judy als guilty pleasure
 8. Ze maakt wandelingen langs het jaagpad van het kanaal, om te zien waar ze heen gaan
 9. Ze haat spreken in het openbaar
 10. Ze weet dat ze verloren zou zijn zonder Bryant, maar dat zou ze nooit toegeven.

Angela Marsons top 10 thrillers

Natuurlijk wil je als lezer ook graag meer weten over auteur Angela Marsons, en met name de boeken die ze op haar eigen nachtkastje heeft liggen. Hieronder vind je haar persoonlijke favorieten:

 1. Trouweloos van Karin Slaughter
 2. De sirene van Val McDermid
 3. Bloedbanden van Lisa Gardner
 4. Find me van Carol O'Connell
 5. Taunting the Dead van Mel Sherratt
 6. De chirurg van Tess Gerritsen
 7. Tot op het bot van Jeffery Deaver
 8. De eerstverlorene van James Patterson
 9. Duister kwaad van Alex Kava
 10. De poppenspeler van James Carol

Leesfragment

Om jezelf er helemaal van te overtuigen dat Stille schreeuw en detective Kim Stone iets voor jou zijn, lees je hieronder alvast een sneak preview van de thriller. Ben je er helemaal enthousiast over? Schrijf je dan snel in voor de leesclub rondom het boek!

Lees hier een sneak preview van Stille schreeuw

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op dinsdag 26 november om 08.00 uur en sluit op 2 december om middernacht). We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2529 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Stille schreeuw van Angela Marsons (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Angela Marsons

Angela Marsons

Angela Marsons werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schree...

Hebban Spots

Stille schreeuw

27 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Stille schreeuw' van Angela Marsons (Uitgeverij De Boekerij). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....