Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Stilte van Mia Sheridan + leesclub

Heb jij zin in een geweldige nieuwe New Adult-serie? Romantische boeken met bijzondere hoofdpersonages en een sterk liefdesverhaal? Dan hebben wij een prachtige sneak preview voor je. Lees een fragment uit Stilte van Mia Sheridan en laat je meeslepen door Bree en Archer. Kun je niet wachten om verder te lezen, schrijf je dan in voor de Hebban Leesclub!

Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken?

Stilte is een aangrijpende en indrukwekkende New Adult-roman. Het is het eerste deel in de serie 'A Sign of Love', waarvan elk deel ook goed los te lezen is. De twee komende delen, Kans en Belofte, zijn al aangekondigd. Elk deel gaat over een hoofdpersoon dat een connectie heeft met een sterrenbeeld. De Engelse titel van Stilte is Archer's voice en daarmee is Stilte de Boogschutter-titel van de reeks.

Lees hier een sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Hebban Leesclub

Smaakt de sneak preview naar meer? Schrijf je dan in voor de online Hebban Leesclub. We hebben vijftien exemplaren beschikbaar voor enthousiaste deelnemers.Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Stilte van Mia Sheridan + leesclub

 

Gerelateerd

Over

Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridan debuteerde in Nederland met Stilte, waarover boekblogger Lisa van L...

Hebban Spots

Stilte

31 volgers

Welkom bij de leesclub rond de romanStilte van Mia Sheridan (Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl De stilte is...

Gesponsorde boeken