Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Uitzonderlijk (met leesclub-inschrijving)

door Hebban Crew 2 reacties
De nieuwe roman van publiekslieveling Colleen Hoover, Uitzonderlijk, verschijnt op 16 oktober. Nu al lees je een sneak preview op Hebban én kun je je inschrijven voor de leesclub. We geven vijftien exemplaren weg aan enthousiaste lezers!

'Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.'

Merit, de hoofdpersoon in Uitzonderlijk is inderdaad een opmerkelijk type. Ze woont met haar familie in het souterrain van een kerk en verzamelt trofeeën die zij nooit heeft gewonnen. Maar als ze een jongen ontmoet die haar anders naar zichzelf en haar familie laat kijken, beseft ze dat ze niet meer zo kan doorgaan. Uitzonderlijk gaat over de leugens die een familie bijeenhouden en de kracht van liefde en waarheid. Een thema dat door Hoover overtuigend is uitgewerkt.

Ik geloof dat ik zijn lachje wel leuk vind, maar hij staat iets te ver weg om te kunnen zeggen of hij aantrekkelijk is. Zijn zelfverzekerdheid is dat in elk geval wel. Hij heeft donker haar dat een beetje ongelijk is en in de war zit, maar daar mag ik niks over zeggen omdat ik mijn eigen haar volgens mij sinds gistermorgen niet meer heb geborsteld. Hij draagt een grijze hoodie met de mouwen opgestroopt tot boven zijn ellebogen. Zijn armen zijn bedekt met tattoos, maar ik kan van deze afstand niet zien wat die voorstellen. Hij lijkt me iets te jong en iets te getatoeëerd voor iemand die op een doordeweekse ochtend tussen het antiek snuffelt, maar wie ben ik om daar wat van te zeggen? Ik zou nu ook op school moeten zitten.
Ik draai me om en doe net alsof ik verderga met rondsnuffelen, maar ik voel dat hij nog steeds naar me kijkt. Dat probeer ik te negeren, maar af en toe kijk ik even op om te zien of hij er nog staat.
Hij staat er nog.

Lees hier de volledige sneak preview

Hebban Leesclub

Wil je dolgraag verder lezen na dit fragment? Schrijf je dan in voor de Hebban Leesclub en maak kans op een exemplaar van Uitzonderlijk. Je hebt tot en met 15 oktober de tijd. Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Uitzonderlijk (met leesclub-inschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wi...

Hebban Spots

Uitzonderlijk

26 volgers

Welkom bij de leesclub rond Uitzonderlijk, de nieuwe roman van Colleen Hoover (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken