Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Ver van de boom van Robin Benway (mét giveaway!)

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
Een YA-roman over adoptie en het ontdekken van het belang van familie: de New York Times Bestseller ‘Far From The Tree’ van Robin Benway is er nu in Nederlandse vertaling. Lees een fragment én maak kans op een exemplaar van ‘Ver van de boom’.

De Amerikaanse schrijfster Robin Benway schreef tot nu toe zes YA-boeken, die in meer dan twintig landen verschenen. Haar nieuwste boek Far From The Tree is nu vertaald naar het Nederlands. In Ver van de boom verweeft de schrijfster de drie verhalen van drie tieners met een bloedband, die de betekenis van familie in al haar vormen ontdekken. Benway won met deze roman de 2017 National Book Award for Young People's Literature.  

Over Ver van de boom

Wanneer de geadopteerde Grace op zoek gaat naar haar biologische moeder, ontdekt ze dat ze nog een zus en een broer heeft. Haar zus Maya lijkt het prima voor elkaar te hebben in haar adoptiegezin, maar broer Joaquin is nog altijd op zoek naar een familie die hem wil hebben. Alle drie worstelen ze met de vraag: wat bepaalt wie je bent?  

Nieuwsgierig? Lees hieronder een fragment.    

Lees hier de Sneak Preview

Wil je kans maken op een exemplaar van Ver van de boom? Doe dan mee aan deze winactie.  

Ver van de boom verschijnt op 26 juni bij uitgeverij De Fontein. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

816 volgers
419 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Ver van de boom van Robin Benway (mét giveaway!)

 

Gerelateerd

Over

Robin Benway

Robin Benway

De Amerikaanse schrijfster Robin Benway (1978) debuteerde in 2008 met de jongere...


Gesponsorde boeken