Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Viggo drijft over van Viggo Waas

De Hebban Zomer Sneak Previews waren zo'n succes dat de Hebban-redactie het tijd vond voor een wintereditie. De komende weken publiceren we daarom regelmatig voorpublicaties van veelbelovende boeken die deze winter verschijnen. Vandaag 'Viggo drijft over' van Viggo Waas.

Duizendpoot Viggo Waas (1962) is cabaretier, acteur, televisiemaker, zanger en columnist. Samen met Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Eddie B. Wahr vormt hij het cabaretgezelschap NUHR. Maar Viggo is ook een man van een zekere leeftijd. En terwijl zijn leeftijdsgenoten zich schikken in hun lot, wil hij deze onvermijdelijke waarheid nog niet onder ogen zien. Daarom 'drijft Viggo Waas over': hij schrijft verhalen waarin hij de werkelijkheid naar zijn hand zet. Want een leugen kan zomaar ineens waarheid zijn en andersom. En zoals op de flaptekst van Viggo drijft over  valt te lezen: 'Niet in de beperking toont zich de meester, maar in de overdrijving.'

De verhalenbundel Viggo drijft over  verschijnt op 17 november bij A.W.Bruna's imprint Lev. en bevat onder andere verhalen over zijn ontmoeting met Kim Holland, zijn ruzie bij Voetbal International, zijn auditie voor Pipo de Clown en hoe hij als ballenjongen een Duitse voetballer een schop gaf. Let wel, allemaal waargebeurde verhalen, tenminste, waargebeurd in het hoofd van Viggo Waas.

Benieuwd naar deze bundel?
 

Lees hier een voorpublicatie 

 

Sneak Preview Winter

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Viggo drijft over van Viggo Waas

 

Gerelateerd

Over

Viggo Waas

Viggo Waas

Viggo Waas (1962) is cabaretier, acteur, televisiemaker, zanger en columnist. Sa...

Gesponsorde boeken