Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Vuur en Bloed van G.R.R. Martin (met giveaway)

door Hebban Crew 3 reacties
In afwachting van Winds of Winter, het zesde boek uit Het Lied van IJs en Vuur (bij het grote publiek beter bekend als Game of Thrones) kunnen we genieten van een andere vuistdikke roman van de hand van meesterschrijver George R.R. Martin. In Vuur en Bloed verkent hij de opkomst en ondergang van het huis Targaryen van Westeros. Het ruim 800 pagina's tellende verhaal speelt zich driehonderd jaar voor Het Lied van IJs of Vuur af. Op Hebban lees je nu al een exclusieve sneak preview én maak je kans op een exemplaar!

Vuur en Bloed omvat de definitieve geschiedenis van het huis Targaryen van Westeros en de kronieken van hun verovering en vereniging van de Zeven Koninkrijken tot aan de Dans met Draken: de burgeroorlog die de Targaryens bijna hun dynastie kostte. Lezers zullen wellicht kleine delen van het verhaal herkennen uit De Wereld van het Lied van IJs en Vuur of verschillende korte verhalen, maar dit is voor het eerst dat Martins geschiedenis van de Targaryens volledig op papier is gezet.  

Vuur en Bloed wordt aangevuld met 75 nieuwe zwart-wit illustraties van Doug Wheatley. Deze kolos van 832 bladzijden is het eerste deel van een tweedelige reeks. Tip: lees eerst de vijf boeken uit Het Lied van IJs en Vuur om vol te genieten van deze historie.

‘Winter komt er nog niet aan... niet in 2018 tenminste. Jullie moeten nog even wachten op The Winds of Winter, maar je kunt dit jaar wel terugkeren naar Westeros. Vuur en Bloed bevat geen traditionele verhaallijn, maar is het beste te omschrijven als een denkbeeldige geschiedenis. Het heeft veel weg van de toegankelijke geschiedenisboeken die ik zelf graag lees. En nu ga ik weer verder met The Winds of Winter.’ - George R.R. Martin

Naar de Sneak Preview

Vuur en Bloed verschijnt op 29 november bij Uitgeverij Luitingh Sijthoff. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Wil je de resterende 800 bladzijden van Vuur en Bloed ook graag lezen? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Vuur en Bloed.Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Vuur en Bloed van G.R.R. Martin (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...


Gesponsorde boeken