Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: ‘Wat als dit het is’ van Albertalli en Silvera

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
Een samenwerking tussen twee razend populaire YA-auteurs, dat klinkt veelbelovend! Becky Albertalli en Adam Silvera schreven samen ‘Wat als dit het is’, een roman over twee jongens, een zomer in New York en de vraag of het universum hen nu bij elkaar brengt, of juist uit elkaar wil drijven… Lees nu een fragment en maak kans op het boek!

Becky Albertalli kennen we uiteraard van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld (ook bekend als Love, Simon). Dit onlangs verfilmde verhaal, over een jongen die worstelt met de erkenning van zijn geaardheid, werd opgevolgd door nog twee romans (De voordelen van onbeantwoorde liefde en De eigenzinnigheden van Leah Burke) die zich afspeelden in het zogenaamde Simon-universum Simonverse.  

De iets minder bekende Adam Silvera schreef Op het einde gaan ze allebei dood, zijn tot nu toe enige naar het Nederlandse vertaalde boek (in november en januari volgen twee eerder gepubliceerde romans). In dat verhaal ontmoeten twee jongens elkaar om hun laatste dag samen te beleven. De Young Adult Club beoordeelde het boek met een 8.4 in een Let's Talk.  

Ook Wat als dit het is, de vertaling van What if it’s us door Margot Reesink (die o.a. ook de Geekgirl-serie en De eigenzinnigheden van Leah Burke vertaalde), zet twee jongens centraal. Zij ontmoeten elkaar in New York en een prachtige romance ligt op de loer, maar wat als het universum niet mee wil werken?  

Over het boek

Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. (Alleen de vraag is: wanneer?)  

Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken. Maar als Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is? En wat als het dat wel is?  

Wat als dit het is ligt vanaf 9 oktober in de (online) boekhandel. Alvast een stukje lezen? Klik op onderstaande knop voor een fragment.    

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

We geven drie exemplaren weg van Wat als dit het is. Klik hier om te zien hoe je kans maakt op het boek.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: ‘Wat als dit het is’ van Albertalli en Silvera

 

Gerelateerd

Over

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera is een Amerikaanse auteur, die eerder als boekverkoper werkte. Hij ...

Gesponsorde boeken