Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Wie zint op wraak van Svernström (met giveaway)

door Hebban Crew 4 reacties
Wie zint op wraak is het debuut van de Zweedse schrijver en journalist Bo Svernström. Het is een briljante thriller die onder je huid kruipt en waarin niets is wat het lijkt. Op Hebban lees je een fragment én maak je kans op een van de vijf te winnen exemplaren!

Wie zint op wraak

In de buurt van Stockholm wordt in een schuur een naakte man gevonden, op brute wijze vermoord. Maar als de politie arriveert, doet die een nog veel macabere ontdekking: de man leeft nog.

Politiecommissaris Carl Edson is al lang niet meer de vurige detective die hij ooit was, maar de wreedheid van deze zaak raakt bij hem een gevoelige snaar. Hij bijt zich erin vast, net als de gedreven onderzoeksjournaliste Alexandra Bengtsson, die steeds als eerste over de zaak bericht in de Zweedse krant Aftonbladet. Het slachtoffer blijkt een beruchte crimineel met veel vijanden te zijn.

Maar wat aanvankelijk een zaak van de onderwereld lijkt, ontwikkelt zich langzaam tot iets wat veel gecompliceerder blijkt. Edson en Bengtsson raken verstrikt in een web van intriges en komen opeens zelf gevaarlijk dicht in het middelpunt te staan. Wie is nu het echte slachtoffer en wie de dader?

Wie zint op wraak is net verschenen bij uitgeverij HarperCollins Holland. Op Hebban lees je nu een fragment uit deze spannende thriller.

Naar de volledige Sneak Preview


Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de exemplaren die we verloten!Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Wie zint op wraak van Svernström (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Bo Svernström

Bo Svernström

Bo Svernström (1964) heeft een PhD in Zweedse literatuur en heeft zelf lang voo...

Gesponsorde boeken