Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Wildernis van Jane Harper (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 7 reacties
Na het overdonderende succes van haar debuutthriller 'De droogte' is Jane Harper terug met een spannend verhaal waarin haar personage Aaron Falk een hoofdrol speelt. Op Hebban lees je nu al een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar van deze thriller!

Haar tweede thriller kan gezien worden als standalone, maar zal voor de lezer van De droogte meer inzicht geven in het karakter van seriepersonage Aaron Falk. ‘Het voelt echt als een volgende fase, aangezien er nu wel meer druk op mijn schouders ligt. Bij het schrijven van De droogte wist niemand ervan en nu is er een groep lezers die ik tevreden moet houden,’ verklaarde de schrijfster in een interview met Hebban.

Met enige tegenzin beginnen vijf vrouwen aan een zware, regenachtige trektocht. Slechts vier van hen bereiken de eindstreep. De tocht door het ruige achterland van Australië was bedoeld om de vijf collega's uit hun kantoorbubbel te halen en zo meer kracht en teamgevoel te creëren.

Aaron Falk, agent bij de federale politie, is extra geïnteresseerd in de vermiste vrouw, Alice Russel. Ze is de klokkenluider in Falks onderzoek - en wist bepaalde geheimen. Over de firma waarvoor ze werkte en over haar collega's.

In plaats van over een trektocht met een hechte samenwerking als resultaat, krijgt Falk verhalen te horen over een tocht vol beschuldigingen, agressie en afbrokkelend vertrouwen. En hoe dieper hij in de verdwijningszaak duikt, hoe groter de gevaren lijken te worden.


Lees nu een fragment uit Wildernis op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Wildernis  verschijnt op 27 maart bij A.W. Bruna Uitgevers.

Win!

Ben je na dit voorproefje benieuwd geworden naar Wildernis, de nieuwe thriller van Jane Harper? Goed nieuws: op Hebban maak je nu kans op een exemplaar. Bekijk het kader rechts naast dit artikel en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Wildernis van Jane Harper (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Jane Harper

Jane Harper

Jane Harper verhuisde als kind van Engeland naar Australië. Ze heeft dertien ja...

Gesponsorde boeken