Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Witte warmte van Dimitri Casteleyn

Na een geslaagde carrière als ondernemer, televisiemaker en gastdocent besloot de Belgische Dimitri Casteleyn zijn pijlen volledig te richten op de literatuur. Mèt succes: van zijn verhalenbundel, dichtbundel en romandebuut werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Deze week ligt zijn nieuwe roman 'Witte warmte' in de winkel. Lees op Hebban een Sneak Preview!

Witte warmte

Witte warmte is een tragisch verhaal over de maakbaarheid van het leven en over allesveranderende keuzes.

Victor Sluis is een toegewijde professor aan de gerenommeerde Katholieke Universiteit Leuven. Hij is een zeer intellectuele en beredeneerde man die de stap zet naar het ondernemerschap en zijn kans schoon ziet om in een korte tijd rijk te worden. Victors dochter Eline groeide op als enig kind en ontdekt pas hoe beschermend en geïsoleerd ze is opgevoed als ze uit huis gaat. Door haar eerste liefde wordt ze dichter bij het echte leven gebracht. In de tussentijd maakt haar vader een keuze die zowel zijn toekomst als die van zijn dochter voorgoed verandert.

Dimitri Casteleyn

Dimitri Casteleyn (1966) sloot als tiener een pact met zichzelf. Hij zou ondernemer worden en schrijver, maar dan wel in die volgorde. Beide beroepen tegelijk uitoefenen zag hij niet zitten. En zo geschiedde. Na een succesvolle carrière als televisiemaker voor de Vlaamse Radio- en Televisieomroep VRT verscheen zijn eerste poëziebundel, Omgekeerd, in 2003. Daarna volgde de filosofische verhalenbundel Een mooie verrassing (2009) en zijn romandebuut De verjaardag (2013). En nu is daar zijn tweede roman, Witte warmte:

Lees hier de voorpublicatie 

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Witte warmte van Dimitri Casteleyn

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken