Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Wraak van Wouter Laumans en Marijn Schrijver (plus giveaway)

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Na het overweldigende succes van 'Mocro Maffia' zijn auteurs Wouter Laumans en Marijn Schrijver terug met een spectaculair vervolg. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar van 'Wraak'.

Wraak gaat verder waar Mocro Maffia ophield. Gebaseerd op uitgebreide research en talloze ontcijferde pgp-berichten vertelt het een verhaal over jonge jongens die snel op willen klimmen in het milieu en daar alles voor overhebben. Maar daarvoor betalen ze vaak een hoge prijs.

Na de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012 veranderde het misdaadlandschap voorgoed. Gewelddadiger, roekelozer, complexer dan ooit. Het vormde het startschot van de nietsontziende oorlog tussen twee groepen in de onderwereld: enerzijds die rondom Benaouf A., het beoogde doelwit van die aanslag, anderzijds de groep rondom Gwenette Martha. Na diens dood in mei 2014 lijkt de vete aanvankelijk tot een einde te zijn gekomen, maar niets is minder waar. De strijd om kilo's coke gaat door, maar is niet langer de enige aanleiding voor de talloze aanslagen die volgen. Een ander motief blijkt ook een belangrijke rol te spelen.


Mocro Maffia
is inmiddels uitgegroeid tot een ware hit in het True Crime genre. Er werden al ruim 100.000 exemplaren van verkocht en het is bewerkt tot een televisieserie die te zien is via Videoland. 

Benieuwd geworden naar Wraak? Op Hebban lees je een hoofdstuk:

Naar de Sneak Preview

Wraak is zojuist verschenen bij uitgeverij Lebowski en verkrijgbaar in de boekwinkel. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Kans maken op een exemplaar van deze True Crime? Op Hebban geven we een aantal exemplaren weg van Wraak. Klik op het kader rechts naast dit artikel en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Wraak van Wouter Laumans en Marijn Schrijver (plus giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Wouter Laumans

Wouter Laumans

Wouter Laumans is journalist en schrijft onder andere voor Nieuwe Revu en Panora...

Marijn Schrijver

Marijn Schrijver

Marijn Schrijver is journalist en werkte o.a. voor Nieuwe Revu, AT5 en De Pers.

Gesponsorde boeken