Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Snoskommer en mensbaksels: het vocabulaire van Roald Dahl

door Hebban Crew 2 reacties
Bij uitgeverij Van Dale verschijnt vandaag een bijzonder woordenboek. Een boek met woorden als mensbaksels, snoskommer en flitspoppen. Ontsproten aan het brein van kinderboekenschrijver Roald Dahl.

In het Roald Dahl Woordenboek vind je alle gewone, maar ook fantabuleuze en buitengebruikelijke woorden van de Britse schrijver, met vrolijke voorbeeldzinnen uit klassiekers als MatildaSjakie en de chocoladefabriek en De GVR. Bovendien passeren in dit woordenboek alle figuren de revue die een onvergetelijke rol spelen in de wereld van Roald Dahl, zoals juffrouw Engel, meneer en mevrouw Griezel, rookspuwende rapschranzers en Willie Wonka!

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en uiteraard grote mensen die dol zijn op Roald Dahl. Dit jaar is het een eeuw geleden geleden dat Roald Dahl werd geboren (13 september 1916 – 23 november 1990), een jubileum dat wereldwijd gevierd wordt tijdens de Roald Dahl-week. Voor uitgever Van Dale een mooi moment om het Roald Dahl Woordenboek op de markt te brengen.

Bron: PersberichtOver de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Snoskommer en mensbaksels: het vocabulaire van Roald Dahl

 

Gerelateerd

Over

Roald Dahl

Roald Dahl

Roald Dahl schreef zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen. Zijn kinderb...


Gesponsorde boeken