Hebban vandaag

Lezen /

Sophie Kinsella is terug met 'Voor wat, hoort wat' (met winactie)

door Hebban Crew 1 reactie
Ze werd bekend met de Shopaholic-boeken, maar is geenszins een eendagsvlieg gebleken. Van Sophie Kinsella, pseudoniem van Madeleine Wickham, verschijnt morgen een nieuwe standalone roman. 'Voor wat, hoort wat' speelt rond het belang van familie, maar Kinsella weet het haar hoofdpersonage Fixie Farr natuurlijk wel flink ingewikkeld te maken met liefde, levensdoelen en een hele lading IOU's. Lees een fragment en maak kans op het boek!

'This is the funniest book Sophie Kinsella has ever written.' - collega-auteur Jenny Colgan

Voor wat, hoort wat

Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU op een servetje. Als Sebastian vervolgens een baan regelt voor Fixie's jeugdliefde Ryan, zijn de rollen weer omgedraaid en een nieuwe serie IOU's volgt, van kleine gunsten tot levensveranderende momenten. Al snel moet ze kiezen tussen haar familie en het leven dat ze eigenlijk wil. Durft ze eindelijk voor zichzelf te kiezen?

Ik merk dat Greg naar ons kijkt en plak haastig een glimlach op mijn gezicht. Pap zou ons vermoorden voor het uitvechten van familieruzies op de winkelvloer.
‘Jakey?’ Ik kijk om en zie Jakes vriendin, Leila, de winkel in komen in een snoezige gele jurk met een wijde rok en een zonnebril op haar hoofd. Leila doet me altijd aan Bambi denken. Ze heeft lange spichtige benen en ze draagt hoge sandalen met sleehakken die klepperen als hoeven. Ze tuurt door haar lange wimpers naar de wereld alsof ze bang is dat die haar zal afschieten. Ze is een schatje en ik kan met geen mogelijkheid met Jake ruziën waar zij bij is.
Niet alleen omdat ze een schatje is, maar ook omdat familie voor- gaat. Leila is geen familie, niet echt. Nog niet. Ze heeft nu drie jaar iets met Jake, die haar in een club heeft leren kennen, en ik heb ze nog nooit zien bekvechten. Leila lijkt me niet het kifterige type, maar ze zal toch weleens boos worden op Jake? Al heeft ze daar nooit iets over gezegd. Ze heeft zich zelfs een keer laten ontvallen dat Jake zo’n softie was en toen sloeg ik steil achterover. Jake? Een softie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Voor wat, hoort wat? Lees verder via onderstaande knop.      

Lees hier de Sneak Preview

Voor wat, hoort wat is vanaf morgen verkrijgbaar bij de (online) boekhandel. Wil je kans maken op een exemplaar? Doe dan mee aan de winactie (de winactie loopt af op 24 maart)Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sophie Kinsella is terug met 'Voor wat, hoort wat' (met winactie)

 

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...


Gesponsorde boeken