Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Spider-Woman is zwanger!

Marvel doet een brute poging de diverse Marvel-werelden die ze in de loop der jaren ontwikkeld hebben te vereenvoudigen en de verhaallijnen ineen te weven. Met dit 'Secret Wars'-project draaien ze alle andere universa de nek om.

Met één duidelijk en overzichtelijk Marcel-universum kunnen ook de 'gewone' lezers de strips volgen, in plaats van alleen de geeks en die-hards. Vermoedelijk is hiertoe besloten om beter aan te sluiten bij de vele Marvel-films, die bij het grote publiek ontzettend populair zijn. In de Secret Wars wordt afgerekend met de vele alternatieve personages, zoals een vrouwelijke Wolverine, en blijft er een van elke soort over. Zo blijft er straks ook een Miles Morales van gemixte afkomst over als Spider-Man en niet de beroemde Peter Parker, die wellicht ergens het loodje legt. Wat denk je van een vrouwelijke Thor?

Ergens tijdens deze Secret Wars heeft Spider-Woman een gepassioneerde nacht gehad. Ze is inmiddels acht maanden zwanger en haar nieuwe tagline is 'Parent by day. Hero by night'. Het is wachten nu op een vervolgserie over de vele Spider-Kids. Milo Manara's pakje past haar in ieder geval nu echt niet meer.

Welke comicfan heeft interessante informatie over deze Secret Wars of een mening over de vereenvoudiging van Marvels universa? We horen graag van je!

Bron: The GuardianOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Spider-Woman is zwanger!

 

Gesponsorde boeken