Hebban vandaag

Community /

Laatste dag! Start je Hebban Reading Challenge 2020 nu en win 5 boeken van je verlanglijstje!

door Hebban Crew 80 reacties
Gelukkig nieuwjaar! De eerste dag van een kersvers leesjaar, hét moment voor goede voornemens en het beste voornemen van allemaal is: meer en leuker lezen. Wij helpen je daarbij met de Hebban Reading Challenge. Start nú jouw Hebban Reading Challenge 2020 en maak kans op de boeken van je verlanglijstje!

Maak kans op 5 boeken van je verlanglijstje

Kies het aantal boeken dat je dit jaar wilt lezen en wij zorgen er met z'n allen voor dat je meer mooie boeken zult gaan lezen. En of je nu er nu vijf, vijftig of honderdvijftig gaat lezen of iets daartussen. Je kiest het leesdoel dat bij jou past en dat je op een comfortabele wijze denkt te kunnen halen. Het is geen wedstrijd, maar een vriendelijke stok achter de deur om meer leestijd voor jezelf te creëren en verrassende boeken te lezen.

Het mooiste is dat je met je deelname aan de Hebban Reading Challenge 2020 maar liefst vijf boeken van je verlanglijstje kunt winnen. Veel mooier kunnen we het begin van jouw persoonlijke leesuitdaging voor 2020 niet maken.

Natuurlijk wil ik meedoen! 

Wat moet je doen om kans te maken op vijf boeken van je verlanglijstje?

1. Meld je vóór 7 januari 2020 aan voor de Hebban Reading Challenge 2020. Heb je je al eerder aangemeld, dan kun je deze stap natuurlijk overslaan.

Nu aanmelden

2. Vul je verlanglijstje met de boeken die jij graag wilt krijgen. Om het ons gemakkelijk te maken gaat het om de bovenste vijf boeken op je lijst. Lees hier alles over het Hebban verlanglijstje. Tip: zet je verlanglijstje op 'voor iedereen zichtbaar', anders kunnen we hem niet bekijken.

Maak je verlanglijstje

3. Vul het deelnameformulier volledig in

Naar het formulier

De voorwaarden

  • Heb je je al eerder aangemeld voor de Hebban Reading Challenge 2020, dan kun je uiteraard ook meedoen aan deze winactie.
  • Heb je al eerder een verlanglijstje gemaakt (bijvoorbeeld voor kerst), dan kun je die aanpassen of zo laten, als je de boeken nog niet hebt gekregen.
  • Je maakt de meeste kans op de boeken op je verlanglijstje als het Nederlandstalige en leverbare boeken zijn.
  • De Hebbanredactie kijkt alleen naar de eerste vijf boeken op je verlanglijstje tot een waarde van maximaal 125 euro. 
  • Tip: de laatst toegevoegde boeken komen bovenaan te staan. Je kunt niet met de boeken schuiven op je verlanglijstje.
  • Een eenmaal aangemaakte Challenge kan niet verwijderd worden.

 

Succes!Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Laatste dag! Start je Hebban Reading Challenge 2020 nu en win 5 boeken van je verlanglijstje!

 

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken