Hebban vandaag

Nieuws /

Start Jouw Leesclub - lees de Librisgenomineerden

Ben jij of ga jij samen met je leesclub een van de 18 titels lezen die op de longlist van de Libris Literatuur Prijs 2019 staan, dan maak jij kans op geweldige prijzen, zoals de hele longlist, of de shortlist en een bezoekje van een van de SJL-ambassadeurs. Lees hier hoe je mee kunt doen en jouw leesclub in de spotlights zet.

Libris Literatuur Prijs 2019 | De longlist | Start Jouw Leesclub | Facebook | Twitter | Instagram | Tips

Met jouw bespreking van een van de longlist-titels kun je kans maken op verschillende prijzen.

Zit jij straks samen met uitgevers, schrijvers en recensenten in het Amstel Hotel als de Libris Literatuur Prijs 2019 wordt uitgereikt? Of ontvang je een van onze ambassadeurs met jouw leesclub? Om kans te maken op een van de prijzen meld je jouw leesclub nu aan.

Doe mee!

Start Jouw Leesclub

Om mee te kunnen doen hoef je niet per se al in een bestaande leesgroep te zitten. Je kunt ook samen met vrienden of gelijkgestemden een gelegenheidsleesclub oprichten, eventueel zelfs online. Je kunt ook een van de 18 genomineerde titels al eerder gelezen hebben, als individu of als leesclub. Bespreek het boek nu, in de interactieve PDF en je maakt kans!

De prijzen

Met jouw hele leesclub bij de bekendmaking van de shortlist

Uitnodiging voor de besloten bijeenkomst met de bekendmaking van de shortlist van de Libris Literatuur Prijs in de Nieuwe Kerk in Amsterdam in het bijzijn van de schrijvers, uitgevers, recensenten en de jury onder leiding van Jet Bussemaker op maandag 18 maart. Hoe maak je kans? Leesclubs die tussen 4 februari en 13 maart deelnemen aan Start Jouw Leesclub! en die uiterlijk vóór 13 maart de interactieve PDF voor het beoordelen van een boek naar wijdoenmee@startjouwleesclub.nl sturen doen mee. Zes leesclubs krijgen een uitnodiging!

Doe mee!

Boekenstapels alle 18 romans longlist

Tussen 4 februari en 18 maart maken twee deelnemende leesclubs kans op alle 18 romans van de Libris Literatuur Prijs longlist! Wie maakt kans op deze prijs? Elke leesclub die deelneemt aan Start Jouw Leesclub en een van de boeken uit de longlist leest, komt hiervoor in aanmerking. Dus waar wacht je nog op? Bedenk met wie je wilt gaan lezen, check meteen de longlist en meld je aan.

Doe mee!

Bezoek van een ambassadeur & boekenstapel 6 titels shortlist

Vanaf 18 maart bezoeken de ambassadeurs van Start Jouw Leesclub! ieder één leesclub. Krijgen jullie straks bezoek van Abdelkader Benali, Alma Mathijsen of een andere ambassadeur? De gelukkige leesclubs ontvangen bovendien een boekenstapel, met daarin alle boeken van de Libris Literatuur Prijs shortlist. Wie kan dit winnen?: Elke leesclub die deel te neemt aan Start Jouw Leesclub! tussen 4 februari en 22 april komt voor deze prijs in aanmerking. Het enige wat je moet doen, is op een leuke of grappige manier jouw leesclub in beeld brengen. Dit mag in video, op foto of natuurlijk met tekst. Deel je creatie via een social media profiel op Instagram, Facebook, YouTube of Twitter en gebruik hierbij de hashtag #startjouwleesclub Vind je dit te openbaar? Dan mag je ons ook een mail sturen met jullie inzending! Onze ambassadeurs kiezen tussen 18 maart en 22 april welke leesclubs in de prijzen vallen.

Doe mee!

Het Libris Literatuur Prijs galadiner in het Amstel Hotel!

Uitnodiging voor de uitreiking en het galadiner van de Libris Literatuur Prijs 2019 op 6 mei in het Amstel Hotel, inclusief overnachting voor twee personen. Hoe maak je kans? Doe mee aan Start Jouw Leesclub! en lees vóór 22 april één van de boeken van de Libris Literatuur Prijs. Te winnen door: één leesclubvoorzitter, die zelf degene kiest met wie hij/zij naar de uitreiking gaat.

Doe mee!Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Start Jouw Leesclub - lees de Librisgenomineerden

 

Overig

Libris Literatuur Prijs 2019 - de longlist

op 04 februari 2019 door Hebban Crew 18 boeken 1 volger 0 reacties

Gesponsorde boeken