Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Stel je eigen top 25 mooiste boeken samen!

Hebban heeft een nieuwe feature. Vanaf nu kun je je persoonlijke top 25 van mooiste boeken ooit gelezen beheren. De stand van alle top 25's op 1 september wordt gebruikt om de Hebban 1000 samen te stellen. De ultieme leeslijst van duizend mooiste boeken aller tijden. Doe je mee?

Begin vandaag met je persoonlijke top 25

Op hebban.nl/1000 kun je starten met jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.  

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

De Hebban 1000

De Hebban 1000 richt zich alleen op Nederlandstalige boeken (oorspronkelijk en vertaald), van jeugdboeken tot thrillers. Van non-fictie boeken tot feelgood. Van fantasy tot zware literatuur. Maar natuurlijk mag jouw persoonlijke top 25 ook (deels) bestaan uit Engelstalige titels. Deze tellen alleen niet mee met de samenstelling van lijst met duizend mooiste boeken ooit. Kies de Nederlandse vertaling (indien beschikbaar) als je het boek wél mee wilt laten tellen bij de Hebban 1000. 

De stand op 1 september bepaalt welke 1000 boeken er in de Hebban 1000 terechtkomen. In de loop van september wordt de eerste editie van deze bijzondere toplijst bekend gemaakt.

Stel je persoonlijke top 25 met mooiste boeken ooit samenOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Stel je eigen top 25 mooiste boeken samen!

 

Gesponsorde boeken