Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Algemeen /

Stem op je favoriete boeken van het jaar!

door Hebban Crew 5 reacties
Er kan gestemd worden! Tot en met 15 oktober a.s. kun je stemmen op jouw favoriete boeken in maar liefst acht categorieën. De Hebban Awards zijn hiermee de grootste boekenverkiezing ooit georganiseerd in Nederland en Vlaanderen. De Hebban redactie selecteerde voor elke rubriek zes vertaalde en zes oorspronkelijk Nederlandstalige titels. De shortlists zijn een soort dwarsdoorsnede van het afgelopen boekenjaar en bestaan uit titels die ons opvielen door een uitzonderlijk goede ontvangst, positieve lezersreacties, verkoopsucces, recensies in de media en een mix van deze factoren. 
De genomineerde boeken zijn allemaal (voor het eerst in het Nederlands) verschenen tussen 1 september 2014 en 1 september 2015.  Hebban maakte de afgelopen dagen de genomineerden bekend in de genregroepen Literatuur, Thriller (Crimezone), Feelgood, Fantasy, Young Adult, Junior, Non-Fictie (Mens & Wereld) en Culinair. 

Om je stem uit te kunnen brengen hoef je geen lid te zijn of lid te worden van de lezerscommunity. Staat je favoriete boek er niet tussen? Geen probleem! Je kunt binnen elke categorie ook zelf boeken nomineren. 

Klik hier om nu te stemmen

 

Stem en maak kans op één van de drie Kobo eReaders én alle* voor de Hebban Awards genomineerde ebooks.

Stem en je maakt automatisch kans op de gloednieuwe Kobo touch 2.0, de populaire Kobo glo of de eerste waterbestendige eReader, de Kobo aura H20. Je wint niet alleen de beste eReaders van dit moment, maar ook nog eens alle voor de Hebban Awards genomineerde titels*.

Kobo eReaders zijn ontworpen met slechts één gedachte in het achterhoofd - een superieure leeservaring bezorgen. Kobo-eReaders zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van een E-Ink-scherm dat net zo leest als een gedrukt boek. Dankzij de ingebouwde ComfortLight-functie kan iedereen eenvoudig lezen in direct zonlicht of in het donker.


Klik hier om nu te stemmen

 

* Indien beschikbaar als ebook.

 Over de auteur

Hebban Crew

2423 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Stem op je favoriete boeken van het jaar!

 

Overig

Hebban Awards 2015 nominaties

op 17 september 2015 door Hebban Crew 96 boeken 12 volgers 0 reacties 2 likes