Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Stem op jouw favoriete Regenboogboek van het Jaar

door Hebban Crew 9 reacties
Na de succesvolle tweede editie van de Regenboog 100, de honderd mooiste, leukste en belangrijkste LHBTIQ+-boeken aller tijden, organiseren lezerscommunity Hebban.nl en queer lifestyle magazine Winq in 2023 de verkiezing van Het Regenboogboek van het Jaar.

Geen top 100 aller tijden in 2023, maar het mooiste Regenboogboek van het jaar. Daar gaan lezerscommunity Hebban en queer magazine Winq de komende weken naar op zoek. De redactie van Winq stelde een longlist samen van LHBTIQ+ boeken die in 2022 verschenen. Je kunt stemmen op de titels op de longlist, maar je mag ook zelf een boek nomineren. Je hebt tot en met 4 juni de tijd om je stem in te dienen.

STEM NU

Vorig jaar

Hebban organiseerde twee keer De Regenboog 100, de tweede editie in samenwerking met Winq. De top 100 met mooiste queerboeken aller tijden werd samengesteld op basis van 6000 bezoekers. Confettiregen van Splinter Chabot stond in beide edities op de eerste plaats. Lezers konden tijdens de stemweken kiezen uit een lijst van meer dan 500 regenboogboeken die in samenwerking met partner Winq werd opgesteld. Daarnaast was er ruimte voor een vrije keuze. In de stemperiode zijn verschillende LHBTIQ+-artikelen gepubliceerd, zoals interviews en boekentips van bekende LHBTIQ+-ers van Nederlandse bodem.

Afbeelding: uitgeverij PodiumOver de auteur

Hebban Crew

2462 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Stem op jouw favoriete Regenboogboek van het Jaar