Hebban vandaag

Nieuws /

#steunjeboekhandel - Koop een boek én een tas en laat zien dat je je boekhandel steunt

door Hebban Crew 52 reacties
Laat zien dat je je boekhandel steunt en koop een #steunjeboekhandel-tas! Voor € 9,99 geef je je favoriete boekhandel nog wat extra omzet en kun jij de wereld laten zien dat je jouw boekhandel steunt. De linnen tas is exclusief verkrijgbaar bij de lokale boekhandel. Ze hebben alle steun nog steeds keihard nodig!


Voor deze campagne zijn er in vier kleuren, linnen tassen geproduceerd met het herkenbare beeld van de #steunjeboekhandel-campagne. Op de andere zijde staat een quote van Jan Wolkers (limegroen), Ilja Leonard Pfeijffer (zwart), Ellen Deckwitz (oranje) of een tekening van Fokke & Sukke (natural).

Steun je boekhandel

De boekhandels hebben het zwaar. Ze zijn al maanden dicht, maar helpen hun klanten nog steeds aan de mooiste boeken door ze te bezorgen (of sinds kort op te laten halen). Het is slechts een fractie van de omzet die ze in normale omstandigheden zouden maken of die ze nodig hebben om te kunnen overleven. Het winkelen op afspraak, per 3 maart ook een mogelijkheid, zet geen zoden aan de dijk.

Wil jij straks weer lekker spontaan tussen de boeken neuzen in je favoriete boekhandel, dan is het noodzakelijk om je boekhandel te blijven omarmen en te steunen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de boekhandels in stad en dorp blijven bestaan.

Waarom is dit zo belangrijk?

Niet alleen de boekhandel wordt bedreigd, ook het boek zelf. Boeken verschijnen omdat boekwinkels ze bij de uitgeverijen bestellen voordat ze gepubliceerd worden, meestal zelfs voordat ze worden gemaakt. Als er minder boekhandels zijn zal het aanbod en de diversiteit van boeken minder worden.

Lees ook de boekverkopersverhalen in coronatijd op het Hebban Boekverkopers-kanaal.

Koop een boek (én een tas)

Kijk op de website van je boekhandel, mail, bel en bestel. Koop je cadeaus voor het hele jaar vooruit of koop een boek dat je zelf al een tijd graag wilt hebben. De meeste boekverkopers bezorgen zelf of hebben een enthousiast team van vrijwilligers klaar staan om jouw bestelling razendsnel bij jou thuis te bezorgen of voor je klaar te zetten. Bestel je een boek of plan je een winkelafspraak in, vraag dan meteen om de #steunjeboekhandel-tas.

Laat zien dat je meedoet!

Steun jij de boekhandel ook? Natuurlijk! Deel dan deze campagne op social media. Gebruik het speciale #steunjeboekhandel frame voor je profielfoto op Facebook en deel de campagnebeelden in jouw tijdlijn.

Hier lees je reacties op de campagne en hier vind je een selectie van steunbetuigingen van auteurs en andere prominente lezers.

Een impressie van de tassen. Kleuren kunnen afwijken.


Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: #steunjeboekhandel - Koop een boek én een tas en laat zien dat je je boekhandel steunt

 


Gesponsorde boeken