Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Supernatural S9

door Hebban Fantasy 1 reactie
In de tien jaar dat de Tv-serie al loopt, heeft vast iedereen wel een keer een aflevering gezien. De goed uitziende, charmante en stoere Winchesterbroers, Sam en Dean, trekken ten strijde tegen alle nare dingen die de nacht bevolken.

De synposis van dit negende seizoen volgt hieronder, maar die kan spoilers bevatten als je het achtste seizoen nog niet hebt gezien. Als je alleen ooit het eerste seizoen hebt gezien, zijn dit geen spoilers meer, want het verhaal is inmiddels zo ver gevorderd dat het onderstaande je niets zal zeggen. Je kunt zo instappen in dit seizoen, want de spanning en actie in de afleveringen is snel. Het verhaal is ook zonder de volledige voorgeschiedenis te kennen goed te volgen.

"Onmiddellijk na de val van de engelen, veroorzaakt door de engel Metatron, raakt Sam (Jared Padalecki) in een coma en sterft hij bijna als hij tijdens een gevecht de poorten van de hel probeert te sluiten. Om Sam te redden, krijgt Dean (Jensen Ackles) hulp van een engel, genaamd Ezechiël, die in Sams lichaam treedt. Samen met Kevin en Crowley (Mark Sheppard) als hun gevangene probeert het drietal de engelen weer terug te brengen naar de hemel. Dean ontdekt Gadreels slechte plannen, maar is hij op tijd om Metatron en Gadreel te stoppen en Gadreel uit Sam’s lichaam te verbannen?"

Wil je graag seizoen negen van Supernatural kijken, dan kan dat. Het seizoen is net op dvd uit en wij geven, dankzij Warner Bros. Home Entertainment, drie exemplaren weg. Doe mee aan de giveaway.

De vorige dvd-giveaway van Warner Bros. Home Entertainment is afgelopen. De dvd van Edge of Tomorrow is gewonnen door:

  • Tim de Klerk Wolters
  • Anna van der Schaaf
  • Eef Hammink


Over de auteur

Hebban Fantasy

312 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Supernatural S9

 

Gesponsorde boeken