Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Suzanne Vermeer schrijft het Zomerlezengeschenk 2024

door Hebban Crew 5 reacties
Na twee edities met een bundel van bestaande korte verhalen als cadeau aan lezers, wordt het Zomerlezengeschenk dit jaar geschreven door een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse boekenwereld: Suzanne Vermeer. Je krijgt het Zomerlezengeschenk 'Flamingo Beach' cadeau van je boekhandel van 20 tot en met 30 juni.

Heel veel Nederlanders willen graag lezen, maar het komt er gewoon niet van. De zomer is wat dat betreft hét moment om een boek te pakken: of dat nou op je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is. Toch hebben mensen dan nog steeds een zetje nodig om ook echt te gaan lezen, want ook je smartphone vol verleidingen van sociale media, games en series reizen mee. Daarom krijg je het Zomerlezengeschenk cadeau van je boekhandel bij aankoop van minimaal € 15 aan boeken in de periode van 20 tot en met 30 juni. Want je vakantie begint met boeken.

'Met het Zomerlezengeschenk willen we nog meer lezers bereiken die op zoek zijn naar (ont)spanning in de zomer. En hoe ontspan je beter dan met een goed boek?' – Eveline Aendekerk, CPNB-directeur

Het geschenk

De Zomerlezencampagne had in 2022 een verhalenbundel samengesteld door Matthijs van Nieuwkerk. Anna Drijver volgde hem een jaar later op tijdens de campagne in 2023. Voor 2024 is er weer voor één verhaal gekozen als geschenk: Flamingo Beach.

Flamingo Beach

Suzanne Vermeer

Er is een zomerboek voor iedereen, en met Suzanne Vermeer is een zomerauteur pur sang gevonden. Flamingo Beach is een spannend verhaal dat precies past bij zowel de thuisblijver als de vakantielezer.

Tara en haar man Amir beleven hun droomvakantie in een prachtig resort op Curaçao. Maar dan, midden in de nacht, horen ze een hard gebonk en vinden een dode vrouw net buiten hun safarihut. Als er niet veel later nog een vrouw wordt vermoord in de omgeving van het resort, neemt hun vakantie een vreselijke wending …

'Lang leze de zomer!'

Suzanne Vermeer

Wie de bestsellers van Suzanne Vermeer schrijft, is een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse boekenwereld. Vroeger ging achter het pseudoniem de inmiddels overleden thrillerauteur Paul Goeken schuil, naar wie de Goeken Prijs verhalenwedstrijd vernoemd is. Wie het stokje heeft overgenomen is onbekend, maar wel is het zeker dat Vermeer een van de meest populaire Nederlandse thrillerauteurs van dit moment is.

Vermeer debuteerde in 2006 met All-inclusive, dat direct een bestseller werd. Sindsdien verschijnt er elk jaar een zomerthriller van haar hand, later kwamen daar ook winterthrillers bij zoals het deze week verschenen Sneeuwstorm. Ondertussen zijn er meer dan veertig titels verschenen, waarvan meer dan 4 miljoen exemplaren zijn verkocht. Heb jij bijvoorbeeld een van onderstaande boeken gelezen?

Kijk jij uit naar het Zomerlezengeschenk van 2024?Over de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Suzanne Vermeer schrijft het Zomerlezengeschenk 2024

 

Over

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van dit moment. ...