Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Suzy Billetjes, eh.. Dilletjes! Ook wel: Suzy D.

Grappige meidenseries: we kunnen er geen genoeg van krijgen! Dit keer stappen we het hilarische leven van Suzy Dilletjes (níet Billetjes) binnen. Suzy D. trekt rampen aan als een magneet, en dat in combinatie met een knappe nieuwe jongen in de klas voorspelt problemen… Het eerste deel in deze gloednieuwe reeks is Boek van de Week!


In Engeland zijn er al 10.000 exemplaren verkocht van Suzy D. in de puree. Niet slecht voor een debuut! Schrijfster Karen Saunders studeerde Creative Writing in Engeland en werkte onder andere als lerares op een basisschool en als PR-dame op een uitgeverij. Net als Suzy is Karen een wandelende ramp, en ze vormde dan ook haar eigen inspiratiebron!  

Bereid je voor op lachsalvo’s om Suzy’s gekke acties en waanzinnige familie, en leef met haar mee als ze twijfels krijgt over haar relatie met vriendje-sinds-altijd Danny en haar gevoelens voor de nieuwe-sexy-jongen-op-school. Herkenbaarheid ten top voor tieners: jongens en verliefdheden, pestkoppen en blunders, gekke familieleden en beste vriendinnen. De 14-jarige likeable Suzy heeft met alles te maken.  

Deel twee in de serie, Suzy D. baalt voor twee, verschijnt nog voor de Kinderboekenweek (7 t/m 18 oktober). In Engeland is deel drie inmiddels ook al verschenen.

Fragment:
Lees hieronder het eerste hoofdstuk!Over het boek:
Ik, Suzy Dilletjes (nee, níét Billetjes) trek rampen aan als een magneet. Zo heb ik mezelf onsterfelijk belachelijk gemaakt bij de voetbalwedstrijd van mijn vriendje Danny. En mijn zus wil dat ik op haar bruiloft een limegroene jurk aantrek. Over voor gek staan gesproken! En dan nog iets: er zit een nieuwe jongen in mijn klas en hélp, wat is hij sexy! Als ik te lang in zijn ogen kijk, ga ik nog domme dingen doen... Gelukkig is mijn beste vriendin Mirthe er ook nog!    Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Suzy Billetjes, eh.. Dilletjes! Ook wel: Suzy D.

 

Gerelateerd

Over

Karen Saunders

Karen Saunders

Karen Saunders studeerde Creative Writing in Engeland en werkte onder andere als...

Gesponsorde boeken