Hebban vandaag

Nieuws /

T.C. Boyle on tour: bezoek een van zijn optredens!

Voor het eerst in 12 jaar brengt een van Amerika's grootste schrijvers, T.C. Boyle, een auteursbezoek aan Nederland en België! Hebban verloot exemplaren van zijn nieuwe roman 'Wie storm zaait' én toegangskaarten voor zijn optredens in Den Haag en Amsterdam!


Van 2 tot en met 6 september zal T.C. Boyle  te gast zijn bij verschillende literaire evenementen, om te vertellen over zijn onlangs bij Meridiaan verschenen roman Wie storm zaait.

"Boyle bewijst met deze typische Amerikaanse roman nog maar eens zijn absolute topklasse. Hij slaagt er op sublieme wijze in, een zwaarbeladen verhaal om te toveren tot een boeiende leesbeurt, waarin hij alles en iedereen haarscherp schetst", schrijft Guy Doms in zijn recensie van deze roman.

Op donderdagavond 3 september is T.C. Boyle te gast bij Border Kitchen, in het Theater aan het Spui in Den Haag. Arjan Visser zal de auteur interviewen. Zaterdagavond 5 september is de auteur, op uitnodiging van het John Adams Institute, te gast in poptempel Paradiso te Amsterdam. Boyle zal daar worden geïnterviewd door Toef Jaeger.

JIJ KAN BIJ EEN VAN DEZE AVONDEN AANWEZIG ZIJN!

In samenwerking met Meridiaan Uitgevers verloot Hebban een aantal exemplaren van Wie storm zaait én toegangskaartjes voor de T.C. Boyle avond in Den Haag (Theater aan het Spui) OF Amsterdam (Paradiso)!

Wil jij kans maken op boek + toegangskaartje? Doe dan mee aan de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: T.C. Boyle on tour: bezoek een van zijn optredens!

 

Gerelateerd

Over

T.C. Boyle

T.C. Boyle

T. Coraghessan Boyle (1948, Santa Barbara, Californië) heeft 24 romans gesc...

Gesponsorde boeken