Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Terry Hayes nog steeds populair bij Hebban-bezoeker

door Hebban Crew 1 reactie
De populariteit van thrillers onder de bezoekers van Hebban verschilt per week. Populair zijn nu het debuut van Terry Hayes, de Millennium-trilogie van Stieg Larsson en de twee tot nu toe verschenen spannende romans van S.J. Watson.

De populairste thrillers op Hebban.nl

1. (-) Terry Hayes - Ik ben Pelgrim  - 2e wk
Pelgrim is de codenaam van een van de beste spionnen.  De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het ultieme boek schreef over forensisch onderzoek.Het is datzelfde boek dat hem een jaar later in een obscuur hotel in Manhattan doet belanden, waar het lichaam van een onherkenbaar verminkt jonge vrouw is gevonden.

2.
 (2) Samuel Bjørk - Ik reis alleen   -  3e wk
Inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger onderzoeken de moord op een zesjarig meisje. Zij wordt op het Noorse platteland gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom en met vreemde poppenkleren aan.

3. (13) Esther Verhoef - De kraamhulp  -  3e wk
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. Maar deze blijkt een gevaarlijke psychopate te zijn.

4. (10) Håkan Nesser - Hemel boven Londen   - 2e wk
De vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner en haar kinderen is hij in Londen voor een afscheidsetentje. Wanneer hij daar zijn testament voorleest, verrast hij iederen.

5. (20) Michael Robotham - Leven of dood   -  3e wk
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is. In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd doorbewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn.

6. (-) Stieg Larsson - Mannen die vrouwen haten  -  1e wk
Eerste deel uit Millenniumtrilogie. Journalist Mikael Blomkwist en hacker Lisbeth Salander gaan samenwerking aan om de moord op de 16-jarige Harriët Vanger op te lossen. 

7. (7) Gilly Macmillan - Laat me niet alleen  - 3e wk
Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar.

8. (-) Rosamund Lupton -  Zusje  - 1e wk
Als Beatrice hoort dat haar zus Tess wordt vermist, vliegt ze onmiddellijk naar haar geboortestad Londen. De politie vond  Tess' lijk in Hyde Park. De politie, haar vrienden, haar verloofde en zelfs haar moeder zijn het er allemaal over eens dat zelfmoord de meest voor de hand liggende oorzaak is van Tess' dood.

9. (-) Stieg Larsson - De vrouw die met vuur speelde  - 2e wk
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een kritische journalist van middelbare leeftijd Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond. Een van de slachtoffers is Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth.

10. (-)  S.J. Watson - Tweede leven - 2e wk
Julia wordt geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas.

11. (-) Stieg Larsson - Gerechtigheid - 1e wk
Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko.

12. (-) Tess Gerritsen - De chirurg  -  2e wk
's Nachts dringt hij hun huizen binnen. Hij sluipt door de slaapkamers waar vrouwen liggen. De precisie waarmee de moordenaar te werk gaat, duidt erop dat hij gestoord is. De kranten geven hem al snel de onheilspellende bijnaam De Chirurg.

13. (1)
 S.J. Watson - Voor ik ga slapen - 3e wk
Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Ze is volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt. 

14. (3) Saskia Noort - De eetclub  - 3e wk
Evert Struyck, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden. Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. 

15. (-) Patricia Snel - De jacht  - 1e wk 
Journaliste Eva gaat voor een reportage naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is wat het lijkt. 

16. (-) Sunny Singh - Hotel Arcadia  - 1e wk
Sam is oorlogsfotografe. Na een slopende reportage checkt ze als altijd in bij een duur hotel. Vlak voordat een groep terroristen er dood en verderf zaait. De doodsbange hotelmanager, Abhi, sluit zich op in het directiekantoor en probeert van daaruit zo goed als mogelijk met de nog levende gasten te communiceren. 

17. (-) Karin Slaughter - Zoenoffer - 1e wk
Zoenoffer beschrijft een duister geheim die een schaduw werpt over het slaapstadje Grant County, als de dertienjarige Jenny zich bij de rolschaatsbaan moedwillig laat neerschieten door agent Jeffrey. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking, die wijst in de richting van misbruik en mishandeling.

18. (-) Dan Brown - Het Bernini Mysterie  - 1e wk
Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Hij legt verband met de Illuminati.... de machtigste terreurbeweging uit de geschiedenis. Maar die bestaat allang niet meer. Of toch?

19. (-) Karin Slaughter - Onaantastbaar  - 1e wk
Detective Lena Adams ligt met verwondingen in een vervallen ziekenhuis in Georgia en is de enige getuige van een wrede moord waarbij een vrouw onherkenbaar werd verminkt. Honderdvijftig kilometer verderop hoort haar baas Jeffrey Tolliver dat Lena is gearresteerd.

20. (-) Nicci French - Denken aan vrijdag  - 1e wk
Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam psychoanalytica Frieda Klein.

De Bestseller60 van de CPNB vindt u voortaan hierOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Terry Hayes nog steeds populair bij Hebban-bezoeker

 

Gerelateerd

Over

Michael Robotham

Michael Robotham

Michael Robotham (Casino, Nieuw-Zuid-Wales, 1960) is een Australische thrillera...

Gesponsorde boeken