Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Terug op Camino Island: lees een Sneak Preview van 'De storm' van John Grisham

Zijn eerste manuscript werd afgewezen door tientallen literair agenten en uitgevers. Toch debuteerde John Grisham in 1989 en ruim dertig jaar later heeft hij miljoenen exemplaren van zijn boeken verkocht en behoort hij tot de meest succesvolle thrillerschrijvers ter wereld. Op 23 juni verschijnt zijn nieuwe boek ‘De storm’. Op Hebban kan je daar nu alvast een sneak preview van lezen en we mogen 3 ebook exemplaren weggeven!

Er verschijnt jaarlijks minstens één boek van Grisham, maar het vervolg op Het eiland liet drie jaar op zich wachten. Niet dat zijn fans niks te lezen hadden: in de tussentijd schreef hij onder andere Het oordeel en De onschuldigen. Maar nu is Bruce Cable terug. De storm is het tweede deel in de ‘Camino Island’-serie.

Over De storm

Wanneer Hurricane Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Mercer Mann aan de boekwinkel van Bruce Cable in duigen. Terwijl de meeste mensen de ramen van hun huizen dicht timmeren en naar het vasteland vluchten, besluit Bruce te blijven en de storm uit te zitten.

De orkaan doet straten onderlopen en gebouwen instorten, en er valt een tiental dodelijke slachtoffers te betreuren. Een van hen is Nelson Kerr, een met Bruce bevriende thrillerschrijver. Nelson blijkt echter verscheidene klappen tegen zijn hoofd te hebben gekregen, wat suggereert dat hij niet in de storm is omgekomen.

Wie zou Nelson willen doden? Het vermoeden bestaat dat enkele van de duistere personages in Nelsons thrillers niet fictief zijn. Zou de oplossing dan ook al zwart op wit kunnen liggen in het manuscript van zijn nieuwe boek dat zich ergens in zijn computer bevindt? Wanneer Bruce op onderzoek gaat, ontdekt hij tussen de regels door een geheim dat veel schokkender is dan welke verzonnen plottwist ook. En veel gevaarlijker…

Leesfragment

Benieuwd naar het boek? De storm verschijnt pas op 23 juni, maar jij kunt hier alvast de eerste twintig pagina's lezen.

Leesfragment De storm

Winnen

Heb jij Het eiland gelezen en ben je benieuwd naar dit nieuwe boek met Bruce Cable in de hoofdrol? Hebban mag alleen vandaag 3 ebook exemplaren weggeven van De storm. Ga snel naar de winactie en doe mee!

Naar de winactie

Wat vindt Hebban?

Het eiland, **** Hebbanrecensie

'Doordat Grisham de namen van gerenommeerde schrijvers in het verhaal laat figureren, heeft het een hoog realiteitsgehalte. Ook heeft hij zijn kennis over en ervaring in zijn vakgebied hierin verwerkt. Dat is zonder meer een pluspunt waardoor de lezer onmiddellijk merkt dat de auteur weet waarover hij het heeft. (...) Met Het eiland heeft Grisham zijn gebaande pad verlaten (iets dat hij overigens wel eens vaker heeft gedaan) en toont hij aan dat hij wel degelijk een veelzijdig schrijver is. Hij heeft zijn belofte om er een luchtig boek van te maken waargemaakt.'Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Terug op Camino Island: lees een Sneak Preview van 'De storm' van John Grisham

 

Gerelateerd

Over

John Grisham

John Grisham

De Amerikaanse auteur John Grisham (1955) wordt algemeen beschouwd als de v...