Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

The Dan Brown files

Wil je alles weten over Dan Brown? Lees dan het complete dossier dat Hebban voor je samenstelde.

10 dingen die je altijd wilde vragen aan Dan BrownWe tellen af naar de release datum van 'Oorsprong', de nieuwe thriller van bestsellerauteur Dan Brown en de terugkeer van seriepersonage Robert Langdon. Benieuwd naar de oorsprong van de Amerikaanse schrijver? Op Hebban lees je een Q&A.

Klik hier voor het interview

HEBBAN EXCLUSIEF! De sneak preview van ORIGIN

Op 3 oktober verschijnt 'Origin, de nieuwe en langverwachte thriller van bestsellerauteur Dan Brown. Met ieder boek lukt het Brown weer om de lezer in de greep te houden met een intrigerend mysterie. Ben jij een Dan Brown fan en kun jij niet wachten op zijn nieuwe boek? Goed nieuws: op Hebban lees je exclusief een Sneak Preview van 'Origin'!

Klik hier voor de sneak preview


De zomerhit van 2004: De Da Vinci Code
Welk boek was een zomer lang op alle stranden, campings, balkons en parken te vinden? De Da Vinci Code van Dan Brown, de zomerbestseller van 2004!

Klik hier voor het dossier

De auteur van het bestverkochte boek aller tijden in Engeland
Van De Da Vinci code gingen er in de eerste vijf jaar wereldwijd meer dan 81 miljoen exemplaren over de toonbank. In Groot-Brittannië is het boek, tien jaar na de verschijning, nog steeds het bestverkochte boek aller tijden. Hebban nam de geschiedenis van Dan Brown onder de loep.

Klik hier voor het dossierIk ben de ultieme Dan Brown fan!

Dan hebben we goed nieuws voor je. Op Hebban test je nu jouw kennis over Dan Brown en zijn boeken en maak je kans op één van de toffe prijzen ter gelegenheid van de lancering van Origin. Doe mee aan de kennisquiz en laat zien dat jij de ultieme fan bent.

Klik hier voor de quizOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: The Dan Brown files

 

Gerelateerd

Over

Dan Brown

Dan Brown

Dan Brown (1964) is de wereldberoemde Amerikaanse auteur van bestsellers als De...

Gesponsorde boeken