Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Thomas Acda debuteert met roman bij Lebowski

Thomas Acda (1967) kan muziek maken en acteren, maar ook schrijven. In september 2015 verschijnt zijn debuutroman bij Lebowski publishers.

Acda is bij het grote publiek vooral bekend vanwege zijn aandeel in het muzikale popduo Acda & De Munnik en zijn acteerprestaties in speelfilms als All Stars en Alles is liefde en tv-series als Penoza en Bureau Raampoort.
Zijn debuutroman Onderweg met Roadie is volgens Lebowski "een met veel vaart en humor geschreven roman over vriendschap, muziek, de dood maar vooral ook over de kunst van leven" en zal in september van dit jaar in de boekhandel liggen.

Uitgever Oscar van Gelderen meldt op twitter heel erg trots en blij te zijn dat Thomas Acda heeft getekend bij Lebowski:

Over dit boek:
Hij was de helft van het beroemdste popduo dat Nederland ooit gekend heeft. Maar na de breuk met zijn collega Bob loopt de verteller van dit sprankelende verhaal met zijn ziel onder de arm, en verliest zich in drank en drugs. Als een vriendin vraagt haar hond naar Los Angeles te brengen, is dat de kans op een uitweg. De trip dwars door Amerika wordt een avontuur waarin hij teruggeblikt op zijn misgelopen huwelijk, het succes en het einde van de samenwerking met Bob, zijn gevecht tegen de kilo's, maar vooral dat met zichzelf.

Benieuwd naar deze roman? Het duurt nog een half jaar voordat dit boek verschijnt, maar je kunt het wel vast op je 'wil ik lezen'-plankje zetten!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Thomas Acda debuteert met roman bij Lebowski

 

Gerelateerd

Over

Thomas Acda

Thomas Acda

Thomas Acda (1967) is zanger, acteur en schrijver. Samen met Paul de Munnik verk...

Gesponsorde boeken