Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Debuutthriller Elandsoog, lees je mee?

door Hebban Crew 3 reacties
Esther Quatfass is geboren en opgegroeid in Amsterdam, maar verloor haar hart aan Scandinavië. Tegenwoordig woont ze met man en honden in Zweeds Lapland. Op 22 februari verschijnt haar debuutthriller Elandsoog. Op Hebban lees je alvast een sneak preview én kun je je inschrijven voor een spannende leesclub. We delen 15 exemplaren uit. Doe je mee?

Elandsoog

Sinds Christian zijn bivakplek op het eiland Elandsoog moest opgeven, houdt hij de nieuwe bewoners Ivan en Zahra nog steeds in de gaten. Hij is ervan overtuigd dat Ivan meer op zijn kerfstok heeft, zeker wanneer zijn vriend op één van hun heimelijke bezoekjes aan het eiland wordt doodgeschoten.

In een poging om zijn eigen onschuld te bewijzen, moet Christian de waarheid aan het licht brengen. Maar Ivan sluipt niet als enige door de Zweedse bossen. En wie houdt uiteindelijk wie in de gaten?

De rij met vijanden was lang. Bij elke afrekening had hij zich voorgesteld dat de ziel uit het lichaam dreef en hem nog even aankeek alvorens naar andere oorden te verdwijnen. Naar het hiernamaals, de hel, of de hemel. In ieder geval was er íéts na de dood, want die verrekte zielen bleven hem lastigvallen.
Ook zijn vader kon hij niet van zich afschudden. Terwijl Gunnar de enige persoon was geweest die hij uit eigen beweging een kogel door het hoofd had gejaagd. Alle andere moorden had hij op bevel van zijn vader gepleegd.

Ben jij benieuwd naar deze debuutthriller? Lees hieronder een fragment uit Elandsoog.

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Spannend? Schrijf je snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan enthousiaste lezers voor een gezamenlijke bespreking van dit boek op Hebban. Over de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Debuutthriller Elandsoog, lees je mee?

 

Gerelateerd

Over

Esther Quatfass

Esther Quatfass

Esther Quatfass groeide op en studeerde in Amsterdam, maar verloor haar hart in ...

Hebban Spots

Elandsoog

18 volgers

Welkom bij de leesclub rond Elandsoog, de debuuthriller van Esther Quatfass (Uitgeverij TerraLannoo). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...