Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Thriller Stephen King te zien als serie bij Fox

door Hebban Crew 5 reacties
Maandag 11 april start bij FOX de nieuwe serie '11.22.63', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Gelijktijdig verschijnt bij Luitingh-Sijthoff een nieuwe uitgave van het boek.

22 november 1963, de dag waarop de Amerikaanse president John F. Kennedy werd vermoord en de wereld voorgoed veranderde… Wat als die fatale dag voorkomen had kunnen worden?

Jake Epping, een leraar Engels, ontdekt een poort in de tijd en reist terug naar het jaar 1958. Lukt het hem de aanslag op Kennedy te verijdelen? En tegen welke prijs? Jake merkt dat het verleden weerbarstig is en zich niet graag laat veranderen, en dat de gevolgen van zijn handelingen onomkeerbaar zijn.

James Franco (127 Hours) speelt de hoofdrol in 11.22.63. De achtdelige serie is geproduceerd door J.J. Abrams, Bridget Carpenter en Stephen King. Maandag 11 april is er een dubbele première (aanvang 21.30 uur), daarna iedere maandag om 22.00 uur te zien bij FOX. Van Kings thriller werden in Nederland en Vlaanderen meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Stephen King te zien als serie bij Fox

 

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Gesponsorde boeken