Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Throwback Thursday: Hebban Fantasy Awards '14

Wat was dat een enerverende toestand vorig jaar: de publieksverkiezing van het beste fantasyboek van 2014. Er waren twee winnaars: het beste vertaalde boek en het beste oorspronkelijk Nederlandstalige boek. Bij deze Throwback Thursday mogen we de top 10 van de Hebban Awards 2014 weggeven.

Maar eerst: de Hebban Awards werden uitgereikt, na een lange en spannende online stemronde, tijdens het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer. Er was eerst een stemlijst, waarna er een top vijf werd bekendgemaakt, de trofeeën werden geteasd, en uiteindelijk werden de winnaars bekend gemaakt. Weet je ze nog?

In de categorie Nederlandstalig was de uitslag als volgt:

1. The Grim Collective - Heksenwaan

2. Jolien Tonnon - Aiya's strijd

3. Patty van Delft - Zij die hoort

In de vertaalde categorie won Deborah Harkness met Het boek des levens (Hebbanrecensent Tanja Krone interviewde haar).

Wat in het vat zit verzuurt niet, dus geeft Hebban Fantasy de aankomende weken twee keer de Nederlandstalige en twee keer de vertaalde top 10 van de Hebban Awards 2014 weg.

Kijk hiernaast naar de giveaway voor de voorwaarden. Je kunt per keer een boekenpakket van tien romans winnen, dus je moet door flink wat hoepels springen om kans te maken. Maar laat je niet afschrikken, want een echte Hebbanist draait zijn of haar hand niet om voor de taken die we aan je stellen.

Laat de spelen beginnen!Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Throwback Thursday: Hebban Fantasy Awards '14

 

Gesponsorde boeken