Hebban vandaag

Lezen /

Tica Morgan sluit de 'Mooie moorden'-serie af met het spannende 'Haringvliet'

door Hebban Crew 3 reacties
Tica Morgan is de auteur van de succesvolle Kobo Original-serie 'Mooie moorden', die in haar nuchtere en bondige stijl de whodunit nieuw leven inblaast. Rechercheur Zoë Janssen bindt de strijd aan met de voortvluchtige crimineel Sven van der Linde, en met het verschijnen van het zesde en laatste deel 'Haringvliet' komt hun kat-en-muisspel eindelijk tot een einde. Lees een sneak preview en doe mee met de winactie!

Tica Morgan is het pseudoniem van Tica Peeman (1970). Ze begon haar loopbaan bij de politie, maar koos vervolgens voor het ondernemerschap. Ze is directeur van een trainingsbureau gespecialiseerd in teamprocessen en leiderschap, en schreef over die thema's al verschillende managementboeken. Tegelijkertijd werkte ze aan het manuscript van het eerste deel van 'Mooie moorden', Volgerland. Zowel haar uitgever Gloude Publishing als Kobo waren enthousiast en daagden haar uit een digital only-thrillerreeks te schrijven.

'Adembenemend en heel herkenbaar.' – VrouwenThrillers.nl

Dat bleek een schot in de roos: 'Mooie moorden' groeide uit tot de bestverkopende digital only-serie. Binnen een jaar waren er maar liefst vier boeken te lezen en te beluisteren. Toch was Morgan nog niet klaar: ze schreef een vijfde deel, Volkerak, dat in eerste instantie juist als papieren boek verscheen en daarna pas als audio- en ebook. Hierin gaf ze meer prijs over het verleden van rechercheur Zoë Janssen en de ontsnapte tbs'er Sven van der Linde, die haar gedurende de serie steeds dichter nadert. Inmiddels is ook het laatste deel verschenen, Haringvliet, dat een spannende ontknoping belooft.

Haringvliet

Het wordt duidelijk dat Sven langzaamaan dichterbij komt, maar hij blijft ongrijpbaar en onvindbaar. De zaak met de dobberende speedboot wordt met de dag complexer en Zoë moet haar aandacht tussen werk, haar familie en de liefde verdelen terwijl Sven op een beangstigende manier onder haar huid weet te kruipen. Ze glijdt al snel genadeloos richting de afgrond maar probeert uit alle macht moedig tegenspel te bieden. De vraag is wie de betere schaker is. En of er überhaupt spelers overblijven...

Leesfragment

Ben je groot fan van de 'Mooie moorden'-serie en zou je ook het afsluitende zesde deel graag willen lezen? Hieronder vind je alvast een sneak preview van de grote finale tussen Zoë en Sven. Smaakt het naar meer, schrijf je dan ook in voor de winactie.

Lees hier de eerste pagina's van Haringvliet

'Een schot in de roos deze serie en een echte aanwinst voor het Nederlandse thrillergenre.' – Koukleum.nl

Mooie moorden

Met Haringvliet is de 'Mooie moorden'-reeks compleet. In elk van de zes boeken staat Zoë tegenover een nieuwe zaak die opgelost moet worden, waarbij ze van haar woonplaats Goeree-Overflakkee in Rotterdam, Heerenveen en zelfs Brighton, Engeland terecht komt. Maar de rode draad is het kat-en-muisspel tussen de rechercheur en de ontsnapte tbs'er Sven. Hij heeft het op Zoë voorzien en stuurt haar codes toe, die haar moeten voorbereiden op een ultieme wedstrijd met hem.

De 'Mooie moorden'-reeks is exclusief te lezen bij Kobo

Winactie

Wil jij kans maken op Haringvliet en eindelijk ontdekken hoe de serie eindigt? Hebban mag in samenwerking met Kobo vijf ebooks weggeven! Bekijk de winactie om te zien hoe je mee kunt doen en wie weet zit jij straks op het puntje van je stoel bij het lezen van de ontknoping.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tica Morgan sluit de 'Mooie moorden'-serie af met het spannende 'Haringvliet'

 

Gerelateerd

Over

Tica Morgan

Tica Morgan

Tica Morgan houdt van magie, verhalen en echte gesprekken. Bovenal houdt ze van...


Gesponsorde boeken