Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Tijdschrift Story komt met streekromans

Het tijdschrift Story komt met een streekroman-serie. Iedere vier weken brengt het tijdschrift een nieuwe streek- of familieroman uit op tijdschriftformaat. Het eerste boek, ´Dat wat voorbij is´ van Henry Thijssing-Boer is net uit.

Het zijn stuk voor stuk herkenbare en toegankelijke verhalen. De romans komen uit het fonds van Uitgeverij Zomer & Keuning, onderdeel van VBK|media en zijn speciaal geselecteerd door Story-redacteuren.

In Dat wat voorbij is beseft Riekje dat het verleden nooit voorbij is als ze te weten komt welk drama zich heeft afgespeeld in het leven van haar grootmoeder, Dineke Diekman. Grootmoeder woont in bij haar en haar vader, Anno. Riekje ziet haar elke dag, maar grootmoeder heeft altijd gezwegen. Het verdriet is zo groot dat zij er niet over kan praten. Riekje houdt heel veel van grootmoeder, daarom wil zij haar helpen. Ze bedenkt een plan dat wel heel ver gaat, zover dat haar eigen hart er halverwege niet meer in mee kan gaan, zeker niet als er liefde in het spel komt... 

Over 4 weken verschijnt streekroman nr. 2:
En ze lijkt zo op jou door Leni Saris

De boeken zijn te koop bij de boekhandel en tijdschriftenverkopers.Over de auteur

Natascha van der Stelt

461 volgers
841 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Tijdschrift Story komt met streekromans

 

Gerelateerd

Over

Henny Thijssing-Boer

Henny Thijssing-Boer

Henny Thijssing-Boer (1933-2011) was een Nederlandse schrijfster van populaire s...

Leni Saris

Leni Saris

Leni Saris was een populaire Nederlandse romanschrijfster. Ze schreef er meer da...

Gesponsorde boeken