Hebban vandaag

Community /

Tips om je Hebban Reading Challenge toch te halen en een enquête!

door Hebban Crew 117 reacties
Het lijkt misschien dat het eindpunt van jouw Hebban Reading Challenge nog slechts een stip aan de horizon is, maar vergis je niet. De laatste twee leesmaanden van 2019 zijn ingegaan. In dit artikel kijken we terug op de eerste tien maanden en geven we je een paar tips om je challenge (alsnog) te halen.

Tip #1: dun, dunner, dunst

De korte roman of het lange verhaal. Novelles zijn romans van rond of niet meer dan honderd pagina's. Ze zijn niet bij iedereen geliefd, omdat de beperkte omvang je het gevoel kan geven dat je geen volledig verhaal voorgeschoteld krijgt. Niets is minder waar, novelles hebben een eigen kracht, het vermogen om in die honderd pagina's je een avontuur te doen beleven. Bijzonder geschikt voor deze categorie zijn Boekenweekgeschenken (die van dit jaar heb je vast nog ergens liggen). Een andere dikke tip is het ebook met alle verhalen van de Thriller Tiendaagse. 

Tip #2: pak eens een (bekende) pageturner

Kies niet altijd voor de moeilijke diepgravende of hoogdravende literaire juweeltjes, maar durf ook eens een boek te pakken waarvan je op voorhand weet dat je er doorheen vliegt. De pageturner is het beste medicijn om je uit je leesslaap te halen of de leesdip te overwinnen. Ben je heel erg avontuurlijk, gebruik dan de boekentipper voor een persoonlijke pageturnertip. 

Tip #3: lees dat vergeten boek

Vanaf dit weekend warmen we rustig op voor de Week van het Vergeten Boek. In deze week storten we ons met z'n allen op die boeken die al jaren in onze kast staan om gelezen - en niet vergeten - te worden. Je vindt vast een boek dat je eigenlijk veel liever leest dan het boek waarin je op dit moment bent vastgelopen. De Week van het Vergeten Boek start maandag 11 november en kun je via deze link heel goed volgen. 

Tip #4: laat je verrassen

De Hebban Adventskalender komt terug. Na twee succesvolle edities kun je ook dit jaar in december tot en met de kerst elke dag een gratis ebook downloaden. We kunnen je nu al zeggen dat daar hele fijne titels tussenzitten en voor elk wat wils. Wil je niks missen, dan meld je je beter nu direct aan voor de Hebban Adventskalender-nieuwsbrief. Dan ontvang je elke ochtend een notificatie zodra er een nieuw ebook voor je klaar staat. Hier lees je alles over de 2019-editie van de Hebban cadeaumaand. 

Fill out my online form.

Dit zijn de 10 vaakst voorgenomen boeken van 2019

  1. De zeven zussen van Lucinda Riley (846x)
  2. De zeven zussen - Maan van Lucinda Riley (760x)
  3. Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker (702x)
  4. De zeven zussen - Storm van Lucinda Riley (660x)
  5. Kom je spelen van M.J. Arlidge (642x)
  6. Oktober van Søren Svenstrup (625x)
  7. De zeven zussen - Schaduw van Lucinda Riley (577x)
  8. Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer (558x)
  9. De zeven zussen - Parel van Lucinda Riley (554x)
  10. De stille patient van Alex Michaelides (528x)

   

Deelnemers vs. volbrachte challenges

Voorgenomen boeken vs. gelezen boeken

Voorgenomen boekenOver de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tips om je Hebban Reading Challenge toch te halen en een enquête!

 

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

83 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken