Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Top 10 Eten & Drinken week 24

De CPNB publiceert wekelijks de Bestseller 60, de 60 bestverkochte titels van de voorgaande week, en onder meer een Top 10 Eten & Drinken. Bekijk hier welke 10 culinaire boeken de afgelopen week het best verkocht zijn. Kookboeken van bloggers blijven onverminderd populair. Nieuw in Top 10: Vegadutchie.
Uit welk boek zou jij meteen willen koken?


Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek van Karin Luiten staat op nummer 2 in de Top 10 Eten & Drinken. Wellicht heeft haar tv-optreden er iets mee te maken. Afgelopen maandag was Karin Luiten te zien in het tv-programma Groeten van Max in de rubriek Koken op de camping.
Kookboeken van bloggers blijven onverminderd populair: Vegadutchie, het kookboek van foodblogster Jolijn Pelgrum is de hoogste ‘echte’ nieuwe binnenkomer op 5. En op 7 komt deze week Herman over bonen, het nieuwste boek van tv- en chefkok Herman den Blijker binnen.
Daarnaast zijn er twee boeken die een rentree maken in de Top 10 Eten & Drinken: Verrot lekker (4 in week 21), Spice wise (hoogste notering: nummer 1 in week 12).

Top 10 Eten & Drinken week 24
  
1.   Rens Kroes – Powerfood (1)
Genieten staat centraal in dit kookboek voor een gezonde en gelukkige leefstijl.

2.   Karin Luiten - Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek (3)
Bundeling van twee delen 'Zónder pakje & zakjes'. Populaire gerechten uit de supermarkt, maar dan zelfgemaakt.

3.   Nina de Bruijn en Elise Gruppen – Chickslovefood (8)
Spin-off van het populaire foodblog. Gezonde en makkelijke recepten met maximaal 5 ingrediënten.

4.   Michel Hanssen - Spice wise (-)
Koken met kruiden en specerijen zonder zout. Met recepten van SVH Meesterkok Hanssen.

5.   Jolijn Pelgrum – Vegadutchie (-)
Van kerriehumus met pastinaakchips tot kruidige linzensalade. Veganistische recepten, verhalen en praktische tips.

6.   Christian Weij - Verrot lekker (-)
Zelf je voedsel fermenteren. Kookboek om je eten gecontroleerd te laten rotten. Gezond, maar ook lekker.

7.   Herman den Blijker - Herman over bonen (-)
Bonen zijn een vergeten groente. Chef-kok Herman den Blijker haalt ze uit de vergetelheid.

8.   Rudolph van Veen - Rudolph kookt 2 (2)
Basiskookboek met makkelijke recepten voor iedereen. Want iedereen kan koken.

9.   Fern Green - Groene sapjes (4)
Gezonde en lekkere recepten voor sappen van groente en fruit, superfoods en minder voor de hand liggende ingrediënten.

10.  Kris Verburgh - De voedselzandloper (9)
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Bron: CPNB



Over de auteur

Natascha van der Stelt

471 volgers
945 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Top 10 Eten & Drinken week 24

 

Overig