Nieuws /
Top 10 Eten & Drinken week 24
Uit welk boek zou jij meteen willen koken?
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek van Karin Luiten staat op nummer 2 in de Top 10 Eten & Drinken. Wellicht heeft haar tv-optreden er iets mee te maken. Afgelopen maandag was Karin Luiten te zien in het tv-programma Groeten van Max in de rubriek Koken op de camping.
Kookboeken van bloggers blijven onverminderd populair: Vegadutchie, het kookboek van foodblogster Jolijn Pelgrum is de hoogste ‘echte’ nieuwe binnenkomer op 5. En op 7 komt deze week Herman over bonen, het nieuwste boek van tv- en chefkok Herman den Blijker binnen.
Daarnaast zijn er twee boeken die een rentree maken in de Top 10 Eten & Drinken: Verrot lekker (4 in week 21), Spice wise (hoogste notering: nummer 1 in week 12).
Top 10 Eten & Drinken week 24
1. Rens Kroes – Powerfood (1)
Genieten staat centraal in dit kookboek voor een gezonde en gelukkige leefstijl.
2. Karin Luiten - Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek (3)
Bundeling van twee delen 'Zónder pakje & zakjes'. Populaire gerechten uit de supermarkt, maar dan zelfgemaakt.
3. Nina de Bruijn en Elise Gruppen – Chickslovefood (8)
Spin-off van het populaire foodblog. Gezonde en makkelijke recepten met maximaal 5 ingrediënten.
4. Michel Hanssen - Spice wise (-)
Koken met kruiden en specerijen zonder zout. Met recepten van SVH Meesterkok Hanssen.
5. Jolijn Pelgrum – Vegadutchie (-)
Van kerriehumus met pastinaakchips tot kruidige linzensalade. Veganistische recepten, verhalen en praktische tips.
6. Christian Weij - Verrot lekker (-)
Zelf je voedsel fermenteren. Kookboek om je eten gecontroleerd te laten rotten. Gezond, maar ook lekker.
7. Herman den Blijker - Herman over bonen (-)
Bonen zijn een vergeten groente. Chef-kok Herman den Blijker haalt ze uit de vergetelheid.
8. Rudolph van Veen - Rudolph kookt 2 (2)
Basiskookboek met makkelijke recepten voor iedereen. Want iedereen kan koken.
9. Fern Green - Groene sapjes (4)
Gezonde en lekkere recepten voor sappen van groente en fruit, superfoods en minder voor de hand liggende ingrediënten.
10. Kris Verburgh - De voedselzandloper (9)
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
Bron: CPNB