Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

True crime auteur Ann Rule afgeperst door zonen

door Hebban Crew 1 reactie
De Amerikaanse justitie verdenkt twee zonen van de true crime schrijfster Ann Rule van diefstal en valsheid in geschrifte. Volgens de autoriteiten hebben de twee broers hun moeder bestolen van ruim honderdduizend dollar. Michael en Andrew Rule wordt huiselijk geweld ten laste gelegd.

De 84-jarige Ann Rule verkeert in zwakke gezondheid. Volgens de autoriteiten kan zij slecht zelfstandig ademen en is zij afhankelijk van beademingsapparatuur. De twee zonen zouden van haar verslechterde conditie misbruik hebben gemaakt door cheques van haar te vervalsen en haar onder druk geld afhandig te maken. Volgens justitie in King County, Washington, waar de schrijfster woont, zou de 51-jarige Michael Rule, die naast zijn moeder woont, om geld hebben 'geschreeuwd terwijl zij ineengedoken in haar rolstoel zat'. Volgens de Los Angeles Times zou hij 103.628 dollar aan cheques op haar naam hebben geïnd.

De 54-jarige Andrew Rule werd vorige maand gearresteerd nadat hij een straatverbod had overtreden. Hij wordt ervan verdacht zijn moeder te hebben gedwongen hem geld te geven, in totaal een bedrag van 23.327 dollar. Volgens de aanklagers zou hij haar getiranniseerd en gekweld hebben door de ene keer met zelfmoord te dreigen en de andere keer haar schuldgevoelens aan te praten. Ook schreeuwde hij obsceniteiten in haar richting, net zo lang totdat zij een cheque uitschreef.  Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: True crime auteur Ann Rule afgeperst door zonen

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken