Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Tussen de schrijvers #1 - Colson Whitehead en Bert Wagendorp

door Hebban Crew 16 reacties
Dat boeken allesbehalve saai zijn bewijzen Vincent en Marcella van Uitgeverij Atlas Contact. In hun maandelijkse boekenvlog op Hebban nemen ze je mee achter de schermen van de boekenwereld. In deze eerste aflevering bijzondere ontmoetingen met Colson Whitehead, Christine Otten en Bert Wagendorp!

Vincent Kolenbrander (pr fictie) en Marcella van der Kruk (redacteur non-fictie) ken je al van hun zeven vlogs vanaf de Frankfurter Buchmesse. Omdat wij er geen genoeg van kunnen krijgen en jij waarschijnlijk ook niet, vlogt dit duo vanaf vandaag maandelijks op Hebban. Literaire festivals, boekpresentaties, bijzondere ontmoetingen met schrijvers; je zult het allemaal voorbij zien komen! Daarnaast geven Vincent en Marcella je ook boekentips en laten ze je zien hoe het eraan toe gaat op het Boekenbal.

In deze eerste aflevering van Tussen de schrijvers spreken Vincent en Marcella met de Amerikaanse Colson Whitehead, auteur van de internationale bestseller De ondergrondse spoorweg. Whitehead is in Nederland voor het internationaal literatuurfestival Writers Unlimited. Op dat festival spreken ze ook met Christine Otten. En een primeur: op de uitgeverij treffen ze Bert Wagendorp, voor het eerst vertelt hij over zijn nieuwe roman Masser Brock die op 15 februari gaat verschijnen. Kijk én maak kans op een gesigneerd exemplaar van Masser Brock of De ondergrondse spoorweg !
Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tussen de schrijvers #1 - Colson Whitehead en Bert Wagendorp

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken