Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

TV-serie: Star Wars Rebels

In november gaat er een nieuwe geanimeerde Star Wars-serie in première: Rebels. De serie speelt tussen de prequels en A New Hope, de eerste film van de originele trilogie, in.

De animaties zien er mooi uit en hebben een andere stijl dan die andere geanimeerde serie, Clone Wars. Naar verluid is de visuele look gebaseerd op de concept art van Ralph McQuarrie voor de oorspronkelijke Star Wars films. Mede door de muziek en de bekende, maar vernieuwend ingezette wezens, omgevingen, voertuigen, wapens en effecten, heeft het een goede Star Wars vibe.

De serie gaat over een klein groepje opstandelingen, die vijf jaar voor de slag om de eerste Deathstar proberen de rebellie op poten te zetten. Ze krijgen – tegen wil en dank – gezelschap van een jonge dief, afkomstig van een buitenplaneet, die door het Rijk leeggeplunderd wordt voor de bouw van nieuwe TIE fighters. Uiteraard spelen de Force en de Jedi ook een belangrijke rol. Later in de serie zullen bekende figuren uit de films (en wellicht ook uit de Clone Wars animatieserie?) hun opwachting maken.

Hieronder zie je de officiële trailer voor de hele serie en daar onder de eerste zeven minuten van de eerste aflevering.


Uitgebreide trailer


Uitgebreide vooruitblikOver de auteur

Hebban Fantasy

315 volgers
20 boeken
0 favorieten
Newbie


Reacties op: TV-serie: Star Wars Rebels