Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Tweede deel in beklemmende sf-thrillerreeks

Rick Yancey probeerde het tien jaar geleden met de Alfred Kropp-reeks, maar krijgt nu Nederland echt om met zijn nieuwe serie: De vijfde golf. Het tweede deel is uit, Hebban is er weg van, dus we geven vijf exemplaren weg!

Dit tweede deel heet De oneindige zee en belooft nog veel meer rampzalige ellende dan De vijfde golf. Rick Yancey is een auteur die wel houdt van mysterieuze zaken en bovennatuurlijke elementen. Hij vindt het niet nodig zijn personages in watten te leggen. In De vijfde golf doet hij dat ook zeker niet. We willen geen spoilers weggeven, dus vertellen hier niet over de inhoud van het eerste deel. Maar aan de titel De vijfde golf kun je wel een beetje zien dat er al vier golven van het een of ander zijn geweest. In De oneindige zee, het tweede deel, zijn de hoofdpersonen nog steeds niet veilig en zullen ze hun inmiddels dun gezaaide doorzettingsvermogen nogmaals moeten aanspreken.

Giveaway
In samenwerking met A.W. Bruna geven we vijf exemplaren van het net verschenen De oneindige zee weg. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar wat nu als je het eerste deel niet hebt gelezen? Hieronder geven we een paar tips:

  • Zoek de dichtbijzijnde boekhandel, ren ernaartoe, schaf De vijfde golf aan en begin ter plekke met lezen
  • Schiet de plaatselijke bibliotheek in, loop door naar het einde van het alfabet, trek je biebpas en leen al lezend De vijfde golf
  • Schaf het e-book aan, via die handige Hebbangadget: de goedkoopste optie staat bovenaan


We hebben de eerste vier Golven overleefd.
We houden vol, maar de overwinning is nog ver weg.
We hebben hoop, maar worden door haat verteerd.
Ze denken dat we zwak zijn.
Maar we zijn niet alleen.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Tweede deel in beklemmende sf-thrillerreeks

 

Gerelateerd

Over

Rick Yancey

Rick Yancey

Rick Yancey (Miami, Florida) is een Amerikaanse thriller- en sciencefiction...

Gesponsorde boeken