Hebban vandaag

Algemeen /

Tweede seizoen voor Barts Boekenclub met Hebban Proza Pitch

Barts Boekenclub, de eigenzinnige en literaire talkshow in het Betty Asfalt Complex, begint in oktober aan het tweede seizoen. Hebban gaat hierbij een maandelijks item verzorgen: de Hebban Proza Pitch.

Bart Gielen, presentator en initiatiefnemer van Barts Boekenclub, heeft voor het tweede seizoen een line-up met uiteenlopende schrijvers waar zowel debutanten als gevestigde namen een plek zullen krijgen. Na het zaalprogramma wordt de avond voortgezet in het theatercafé van het Betty Asfalt Complex waar ook de boekverkoop plaats zal vinden.

 

Hebban Proza Pitch

In het nieuwe seizoen is er ruimte voor muzikale ondersteuning van verschillende singer-songwriters, waaronder muziektrio En Vrac. Hebban organiseert een nieuw item: de Hebban Proza Pitch waarin onontdekte schrijvers een podium wordt aangeboden. Literair talenten krijgen 2 minuten de tijd om hun boek onder de aandacht te brengen van het publiek. Na afloop zijn de boeken - al dan niet gesigneerd - verkrijgbaar in het theatercafé. De Proza Pitch-filmpjes worden in de week na Barts Boekenclub op de speciale Hebban Proza Pitch Page geplaatst. Hier vind je ook informatie over het aanmelden. 

Barts Boekenclub trapt af op woensdagavond 7 oktober met als eerste gasten Inge Schilperoord en Jaap Cohen. De literaire avond start om 20:30 uur en vindt plaats in theater Het Betty Asfalt Complex te Amsterdam.

Overige gasten zijn: Jamal Ouariachi, Bas Blokker, Gijsbert van Es en Hendrik Spiering (woensdag 21 oktober), Lucas Hirsch en Rosita Steenbeek (zondag 1 november) en Maarten van Rossem + 'mystery guest' (2 december).

Barts Boekenclub organiseert op zondagmiddag 22 november een speciale thrillereditie. Te gast zijn dan Max van Olden en René Appel.  

Voor meer informatie en online kaartverkoop: www.bettyasfaltcomplex.nlOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Tweede seizoen voor Barts Boekenclub met Hebban Proza Pitch

 

Gerelateerd

Over

Inge Schilperoord

Inge Schilperoord

Inge Schilperoord (1973) werkt als redacteur en recensent voor Psychologie Magaz...

Jaap Cohen

Jaap Cohen

Jaap Cohen (1980) studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. ...

Hebban Spots

Hebban Proza Pitch

57 volgers

In Hebban Proza Pitch kunnen debuterende schrijvers in filmpjes van 2 minuten (de 'elevator pitch') hun boek onder de aandacht brengen van lezers en de redactie van Hebban. De Hebban Proza Pitch is...

Gesponsorde boeken