Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Uitslag winactie eerste twee delen Grisha trilogie

door Hebban Crew 1 reactie
Twee weken geleden was 'Dreiging & Duisternis', deel 2 uit de Grishna trilogie, Boek van de Week op Hebban Young Adult. Uiteraard hadden wij bij dit spannende boek weer een mooie winactie geregeld in samenwerking met BlossomBooks een imprint van uitgeverij Kluitman. Vandaag de uitslag.

De Grisha trilogie is geschreven door Leigh Bardugo en met het eerste deel Schim en Schaduw trok ze meteen een groot, maar vooral enthousiast leespubliek aan. Het magische aspect gecombineerd met spanning en spectaculaire beschrijvingen waren kenmerkend en in Dreiging en Duisternis is Bardugo erin geslaagd om dit niet alleen vast te houden, maar zelfs te versterken.

Omdat Dreiging en Duisternis het tweede deel is in deze populaire trilogie, leek het ons leuk om de winnaar niet alleen het tweede deel te laten winnen, maar ook het eerste deel Schim en Schaduw. In samenwerking met BlossomBooks mochten we dan ook 2x de eerste twee delen weggeven.

Zoals gewoonlijk moesten onze Hebban Young Adult volgers een aantal dingen doen om mee te dingen naar deze prijs, waaronder het beantwoorden van de volgende vraag: 

  • De Grisha trilogie is oorspronkelijk engelstalig. Vertel ons wat de engelstalige titels zijn van Schim en Schaduw, Dreiging en Duisternis, én het nog niet uitgekomen derde deel.


Het antwoord op deze vraag is als volgt:

  • Deel 1: Shadow and Bone
  • Deel 2: Siege and Storm
  • Deel 3: Ruin and Rising

Er werd massaal gereageerd op deze actie, dus hebben we twee winnaars geloot. Zij winnen de eerste twee delen van de Grisha trilogie en hun namen zijn:

  • Dani Voets uit Beerse.
  • Hilma Werff uit Kampen.

Van harte gefeliciteerd Dani en Hilma. Jullie namen worden zo spoedig mogelijk doorgegeven aan BlossomBooks zodat de boeken aan jullie kunnen worden verzonden.

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen. Op dit moment loopt er nog een mooie winactie rondom het boek Enders Game

Inhoud Grisha-trilogie:
De Grisha- trilogie is fantastisch. Het speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar beste vriend Mal is swoonworthy en uiteraard zitten er ook de nodige kwaadaardige mannen, donkere krachten en plottwists in. Kortom, je moet het gewoon zelf gaan lezen.

Leigh Bardugo:
Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste deel uit de Grisha trilogie, Shadow and Bone (2012), dat werd vertaald als Schim en Schaduw. Het boek werd een New York Times Bestseller, net als het tweede deel Siege and Storm (2013), vertaald als Dreiging en Duisternis. Deel drie in de trilogie heet Ruin and Rising (2014). De filmrechten van de boeken zijn inmiddels verkocht. Eerder werkte Bardugo als journaliste en visagiste en was ze werkzaam in de reclamewereld, nu is ze fulltime auteur.Over de auteur

Hebban Crew

1942 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Uitslag winactie eerste twee delen Grisha trilogie

 

Gerelateerd

Over

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste d...

Overig