Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Uitslag winactie 'Geraakt'- Margje Woodrow

door Hebban Crew 1 reactie
Margje Woodrow heeft bij de Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014 de 3e plaats behaald met haar boek 'Geraakt'. In samenwerking met uitgeverij Gottmer organiseerde Hebban Young Adult een winactie waarbij we drie exemplaren van deze spannende jeugdthriller mochten weggeven.

Met Geraakt is Woodrow er opnieuw in geslaagd om een spannende en meeslepende Young Adult thriller te schrijven en het is dan ook geen verrassing dat de spontane schrijfster de derde plek behaalde met haar tweede boek. Examendeal deed het overigens ook niet onverdienstelijk. Van de 16 genomineerden voor deze publieksprijs haalde deze young adult thriller de 6e plaats.

Om een exemplaar van Geraakt te winnen moest er natuurlijk wel een vraag worden beantwoord. Dit keer had de vraag betrekking op de boektrailer van Geraakt, namelijk: Als je naar de boektrailer kijkt, welke datum staat er dan in het gele 'logboek privé'? (Klik op: boektrailer)

Alle inzendingen, 35 in totaal, hadden deze datum correct, wat het natuurlijk nog lastiger maakte om een keuze te maken. Daarom heeft de redactie van Hebban Young Adult 35 lootjes gemaakt en drie daarvan getrokken.

Hieronder de winnaars die één van de drie exemplaren van Geraakt hebben gewonnen:

  1. Sylvia Helmer (Nijmegen) 
    Antwoord: Zaterdag 29 juni Ik ben zeer benieuwd naar deze thriller met heftig onderwerp! Zou hem graag willen lezen!
  2. Sjoukje Bakker (Koudum) 
    Antwoord: ''Zaterdag 29 juni'' staat er in het logboek! Ik volg Hebban Young Adult! Dit lijkt mij een heel spannend boek! 
  3. Helga Gubbels (Nijmegen)
    Antwoord: De datum is zaterdag 29 juni. Wat zou ik dit boek graag willen winnen voor mijn dochter. Kan ik het daarna zelf ook lekker lezen. Spannende trailer trouwens.

Hebban Young Adult feliciteert alle winaars. We geven jullie gegevens door aan uitgeverij Gottmer, zodat het boek zo snel mogelijk naar jullie wordt toegezonden. Laten jullie ons weten wat je van het boek vond? Ook bedanken wij alle andere inzenders. Later deze week hebben wij weer een hele mooie winactie, dus hou onze portal in de gaten!

Geraakt
Als Jessie na een avondje feesten door een trein wordt gegrepen, heeft het er alle schijn van dat ze zelfmoord wilde plegen. Maar ook al bevestigen alle sporen dat Jessie niet langer wilde leven, toch kan haar vriendin Sam het niet geloven. Zelfs als Jessie bijkomt en toegeeft dat ze depressief is, blijft Sam ervan overtuigd dat er iets niet klopt aan haar verhaal. Alleen, wat doe je als niemand je wil geloven? Geraakt gaat over een onmogelijke keuze die te maken heeft met loyaliteit. Hoe ver zou je hierin gaan? En wat is de grens als die er al is? Na 
Examendeal, Margje Woodrows spannende debuut, opnieuw een boek dat je in één ruk uit wilt lezen. 

Margje Woodrow
Margje Woodrow is leerkracht en schrijfster. Haar werk als docent komt terug in haar debuut Examendeal (2013), een boek over examenfraude. In 2014 volgde de volgende spannende jeugdroman: Geraakt. Deze Young Adult thriller heeft de 3e plaats behaald bij de Awarduitreiking van de Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Uitslag winactie 'Geraakt'- Margje Woodrow

 

Gerelateerd

Over

Margje Woodrow

Margje Woodrow

Margje Woodrow (1975) is leerkracht en schrijfster. Haar werk als docent ko...

Overig

Gesponsorde boeken