Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Uitslag winactie 'Zes seconden' - Daniëlle Bakhuis

door Hebban Crew 1 reactie
Anderhalve week geleden organiseerde Hebban Young Adult, in samenwerking met uitgeverij Ploegsma, een winactie rondom de nieuwe spannende jeugdthriller 'Zes seconden', van Daniëlle Bakhuis. De opdracht: 'Verzin een mini-dare-opdracht voor Daniëlle Bakhuis.'

In Zes seconden draait het allemaal om een illigaal spel - de Afrekening - dat gehouden wordt op het Feest.  Hierbij wordt het slachtoffer zes seconden in elkaar wordt geschopt voor geld en tegelijkertijd gefilmd. 

Dit was de basis voor onze opdracht. Het verzinnen van een mini-dare-opdracht voor auteur Daniëlle Bakhuis. Iets waar velen gehoor aan gaven. 

Afgelopen vrijdag heeft de redactie van Hebban Young Adult alle opdrachten samen met Daniëlle Bakhuis doorgenomen en daar drie winnaars uit gekozen en natuurlijk de nummer 1, de opdracht die zij zelf gaat uitvoeren, filmen en die wij vervolgens op Hebban Young Adult zullen publiceren.

Hoewel wij aan hebben gegeven dit vandaag te doen moeten wij jullie hiervoor nog even geduld vragen. Daniëlle moet het filmpje nog maken en dinsdag 16 december 2014 zullen wij de mini-dare-opdracht gezamenlijk met een kort interview met de dappere jeugdthrillerschrijfster op deze portal publiceren.

Maar eerst de winnaars van een exemplaar van Zes seconden:

Op nummer drie: 
Naam:
Inge Hogevonder
Haar opdracht: Ga in een vol restaurant 6 seconden  lang op je tafel staan en wens iedereen smakelijk eten. 

Op nummer twee:
Naam:
Belinda Berendsen
Haar opdracht: Roep middenin een drukke winkelstraat: Help de aliens komen ons halen. En ren gillend weg.

Beide opdrachten vond Daniëlle Bakhuis echt heel erg grappig, 'maar', zo geeft ze schoorvoetend toe, 'ik durf dat echt niet hoor.' :-)

En dus komen we bij de opdracht die door meerdere mensen was ingezonden, maar ook op Facebook was genoemd en daarom op nummer 1 is belandt en die Daniëlle ook durft uit te voeren, ondanks de hoge zuurgraad. ;-)

We hebben nog eens heel goed gekeken naar alle inzenders van deze opdracht en Daniëlle Bakhuis heeft uiteindelijk de nummer één opdracht gekozen:

Op nummer één en daarmee meteen de opdracht voor Daniëlle Bakhuis:
Naam:
Clementine Schuurman
Haar opdracht: Eet in 6 seconden een flink stuk citroen en slik dit door.

Daniëlle Bakhuis, uitgeverij Ploegsma en Hebban Young Adult feliciteren alle winnaars. De boeken worden jullie zo snel mogelijk toegezonden en nogmaals: aanstaande dinsdag publiceren wij het filmpje van Daniëlle, waarin ze deze opdracht zal uitvoeren. :-)

Boektrailer Zes seconden

Over Daniëlle Bakhuis
Daniëlle Bakhuis (1982) schrijft al geruime tijd. In 2000 begon Bakhuis als columnist voor het meidentijdschrift Fancy. Ook schrijft ze voor Nicelodeon, CosmoGRILS en Cosmopolitan. In 2008 debuteert ze met een non-fictie boek: Love & Leed, een liefdesgids voor meiden. Maar al snel verschenen er ook jeugdromans, waaronder Wat als... het boek dat dit jaar op de shortlist van de Hebban Crimezone Beste Thriller 2014 belandde.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Uitslag winactie 'Zes seconden' - Daniëlle Bakhuis

 

Gerelateerd

Over

Danielle Bakhuis

Danielle Bakhuis

Daniëlle Bakhuis is een Nederlandse journaliste en schrijfster. Ze schreef ...

Overig

Gesponsorde boeken