Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

#wherebooksgo

Afgelopen maand is de snoeispannende roman 'Hotel Arcadia' van Sunny Singh verschenen. De schrijfster heeft, dankzij haar verleden als journalist én de liefde voor reizen die meegebakken zit in haar karakter, vrienden en fans over de hele wereld zitten.

Al snel begon Sunny Singh, nadat Hotel Arcadia verschenen was, via haar social media foto’s te ontvangen van haar boek op allerlei uitheemse plekken. Zo kreeg de auteur antwoord op de vraag: ‘Waar gaan mijn romans heen nadat ze worden gekocht?’

De hashtag #wherebooksgo was geboren, waarmee twitterati en instagrammers op creatieve wijze laten zien naar welke uithoeken van de wereld het boek reist.

Inmiddels zijn er al prachtige plaatjes geschoten. Hieronder een greep uit de voorbeelden:(Het Kurhaus in Den Haag, het Opera House in Sydney, bij de Niagara Falls, in Aquitainië te Frankrijk, op een vlucht van Ryan Air. Headerfoto: Three Sisters, Australië)

Ondanks de hoeveelheid Nederlanders die actief is op Instagram en Twitter – samen toch goed voor zo’n slordige 4 miljoen – is de Hollandse aanwezigheid bij #wherebooksgo wat mager. Tijd om daar verandering in te brengen!

Hoe doe je mee?
Maak een foto van het boek Hotel Arcadia op een inspirerende plek. Laat je leiden door je creativiteit: vergezichten als watervallen en rotspartijen mogen in Nederland misschien ontbreken, er zijn honderden andere mooie plekjes te vinden waar het boek tot zijn recht komt. Vervolgens zet je je foto op Instagram of Twitter met daarbij de hashtag #wherebooksgo en vul je het formulier hieronder in. De fotografen van de drie mooiste plaatjes krijgen gratis een exemplaar van Alleen maar helden, de nieuwste roman van Charles Lewinsky, thuisgestuurd. Deze actie loopt tot en met 20 mei.

Let op: om mee te doen aan deze actie moet je een geregistreerd zijn als Hebban-lid! Nog geen account? Registreer je nu!

Ingezonden foto's:

Stuur jouw foto in!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: #wherebooksgo

 

Gerelateerd

Over

Sunny Singh

Sunny Singh

Sunny Singh is geboren in Varanasi, India. Het werk van haar vader, die in ...

Gesponsorde boeken