Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Vacature: De Hebban Young Adult Club zoekt nieuwe leden!

door Lindy (Hebban Crew) 11 reacties
Ben jij helemaal gek van Young Adult-boeken en vind je het naast lezen ook erg leuk om te schrijven én om samen met andere leesliefhebbers te bloggen op Hebban? Lees dan gauw verder, want de Hebban Young Adult Club kan nieuwe leden gebruiken!

Elke Hebban Club bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde (genre)lezers. Met hulp van deze clubs zorgen we op Hebban voor de leukste content binnen de populairste genres, door de doelgroep vóór de doelgroep.  

De Hebban YA Club werd opgericht in 2016 en is sindsdien enthousiast aan het bloggen op deze Hebban Spot. Per 1 oktober is er plek voor nieuwe clubleden. We zoeken enthousiaste lezers die het leuk vinden om deel uit te maken van een exclusieve club Hebban-ambassadeurs. Meld je nu aan en word ambassadeur van jouw favoriete lezerssite!

Naar wie zijn we op zoek?  

Ben jij een lezer die zich graag wil inzetten om YA-boeken nog beter onder de aandacht te brengen van boekliefhebbers en ben je bovendien fan van Hebban? Dan zijn we op zoek naar jou!    

Wat doet een Hebban Club?    

  • Clubleden schrijven content voor de Hebban YA Spot. De redactie van Hebban helpt bijvoorbeeld door leesexemplaren te regelen of auteurs te benaderen voor (e-mail)interviews. De Club houdt contact met elkaar via het Hebban Team Dashboard en de Hebban Spot. 
  • Leden van de Clubs kunnen – als ze het leuk vinden – exclusieve evenementen (meet & greets met auteurs, boekpresentaties, (voor-)vertoningen boekverfilmingen) bezoeken en daar verslagen over schrijven voor de Hebban Spot.  
  • De club draait mee als Hot or Not Panel, waarin een boek vóór verschijnen al beoordeeld wordt. De beoordelingen verschijnen in een redactioneel artikel op Hebban. 
  • De leden van de club krijgen voorrang bij inschrijvingen voor Hebban Leesclubs en Buzz-acties.

Wat verwachten we?

We zoeken enthousiaste lezers van Young Adult-boeken, die de trends binnen hun genre kennen en herkennen, die houden van lezen maar óók van schrijven, die hun mening over een boek goed kunnen onderbouwen en die voor langere tijd met passie een plekje willen bezetten in de Young Adult Club. We verwachten een proactieve houding: de YA Club post minimaal drie artikelen per week. Je werkt mee aan groepsartikelen, maar schrijft ook regelmatig een solo-artikel. Bij voorkeur ben je actief in de sociale media en bereid om daar Hebban te promoten.    

Dit moet je weten:    

Ben je al ambassadeur of promotor van een uitgeverij of op een andere manier betrokken bij een uitgeverij dan heeft het geen zin om je aan te melden. Alleen als je aangeeft dat je daarmee zult stoppen wanneer je bent uitgekozen voor de Club, wordt je aanmelding alsnog behandeld.  

We behandelen inzendingen uit Nederland én België, maar houd er rekening mee dat wij geen vergoeding voor reiskosten bieden.    

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?  

Om in aanmerking te komen voor een plek in de YA Club vul je vóór 10 september het aanmeldformulier in (zie link hieronder) en vertel je wat je motivatie is. Vertel daarin duidelijk waarom jij geschikt bent om bij deze selecte groep te horen. Waarom is jouw wereld niet compleet zonder YA-boeken en hoe wil jij anderen motiveren om meer te lezen?    

Bovendien zorg je ervoor dat je Hebban-profiel goed gevuld is: wat heb je gelezen, naar welke boeken kijk je uit? Zorg dat je de gelezen boeken sterrenwaarderingen meegeeft en schrijf recensies over je favorieten (of minder favorieten). Door actief te zijn op Hebban verdien je zogenaamde karma-punten. Deze zijn te zien op je profiel. Hoe actiever je bent, hoe meer punten en hoe duidelijker het voor de redactie is dat je geschikt bent voor ons team!    

Naar het aanmeldformulier

In week 37 ontvangen de geselecteerde lezers bericht.      Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Vacature: De Hebban Young Adult Club zoekt nieuwe leden!

 

Hebban Spots

Liefde voor YA

649 volgers

Welkom bij "Liefde voor Young Adult"! We zijn dol op YA-boeken en willen onze liefde hiervoor graag met jullie allemaal delen. Je kan hier samen met ons praten en discussiëren over alles wat met...

Gesponsorde boeken