Hebban vandaag

Community /

Valentijnprijs 2019: stem op je favoriete romantische boek!

door Hebban Crew 3 reacties
Het Valentijngenootschap reikt op 9 februari in Driebergen de Valentijnprijs 2019 uit (ter waarde van 1000 euro). De winnaar is gekozen door een vakjury onder leiding van juryvoorzitter John Brosens. Voor de tweede keer wordt er tevens een Publieksprijs uitgereikt (250 euro). De lezers kiezen hun favoriet door hun stem uit te brengen. Stemmen kan op Hebban tot en met 7 februari. De winnaars worden op 9 februari bekendgemaakt tijdens het Valentijnfestival in het Antropia te Driebergen.

Voor de prijsuitreiking is er een vol programma en maak je kennis met Patrick Haagmans die alles vertelt over het verfilmen van een boek. Marjan van den Berg geeft een lezing over het schrijven van columns. Petra Heckman vertelt alles over het schrijven en lezen van boeken als je blind of slechtziend bent. Daarnaast is er een leuke markt en heb je de mogelijkheid auteurs te ontmoeten en hun boeken te kopen. Een toegangskaartje is slechts 10 euro en hier te bestellen. 

De door de vakjury genomineerde shortlist is:

Stem op je favoriete romantische boek!

Jij kunt op alle titels in de longlist stemmen voor de Publieksprijs. Hier vind je een handig overzicht van alle boeken die op de longlist staan.

Breng je stem uitOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Valentijnprijs 2019: stem op je favoriete romantische boek!

 

Overig

Longlist Valentijnprijs 2019

op 05 januari 2019 door Hebban Crew 51 boeken 5 volgers 21 reacties 5 likes

Gesponsorde boeken