Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Valentijnsgiveaway: Maak kans op 'Misschien wel niet'

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de kroeg of de sportschool om de prins of prinses op het witte paard te vinden. Door middel van datingsites, social media en Tinder kun je ook 'gewoon' online verliefd worden. Over online liefde gaat het ook in Jannah Loontjens' roman 'Misschien wel niet'.

Kun je iemand écht leren kennen via digitale wegen? En hoe echt is een affaire die zich op social media afspeelt? Vanuit deze nieuwsgierigheid begon Jannah Loontjens aan haar roman Misschien wel niet, die vorig jaar verscheen bij Ambo Anthos. Omdat het bijna Valentijnsdag is en Hebban jou een warm hart toedraagt, verloten we 3 exemplaren van deze roman.

Over dit boek:
Misschien wel niet beschrijft vier dagen uit het leven van Mascha. Ze woont in Amsterdam, heeft net als haar vriend een goede baan en samen hebben ze twee kinderen. Ze leidt een leven dat exemplarisch lijkt voor deze tijd, waarin social media en een grote keuzevrijheid het leven veraangenamen, maar ook ingewikkeld maken. We chatten, WhatsAppen, twitteren, Facebooken en worden online verliefd.

Deze enkele dagen uit Mascha’s leven schetsen een hedendaags beeld waarin velen zich zullen herkennen. Ze beleeft losbandige avonden met haar vrienden, doet haar best een goede moeder te zijn, houdt haar relatie onder de loep en heeft een geheime Facebook-affaire. Dagelijks voert ze de strijd met het nemen van haar verantwoordelijkheden.

Misschien wel niet is een uitzonderlijk rijke roman, waarin niet alleen de lotgevallen van een jonge vrouw worden beschreven, maar ook de belangrijke thema’s van deze tijd worden behandeld – een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om te durven kiezen.

De pers over Misschien wel niet :
'Intelligent, authentiek en vermakelijk.’ **** de Volkskrant

'Met deze tot nadenken stemmende roman bewijst Loontjens de kracht van literatuur.’  De Tijd

'Een rijke, spannende roman die een baaierd aan ideeën subtiel door het verhaal weeft.’ Trouw

Klik hier om naar een fragment te luisteren waarin Jannah Loontjens vertelt over Misschien wel niet  en passages uit de roman voordraagt.

Benieuwd naar deze roman? Doe mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Valentijnsgiveaway: Maak kans op 'Misschien wel niet'

 

Gerelateerd

Over

Jannah Loontjens

Jannah Loontjens

Jannah Loontjens (1974) is schrijver en filosoof. Ze promoveerde aan de Universi...