Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Vanaf vandaag kun je weer Zomerlezen op Hebban

door Hebban Crew 34 reacties
Van 20 juni tot en met 21 juli is het tijd voor Zomerlezen. Ga jij op vakantie of blijf je thuis? Lees je het liefst aan het strand, in de tuin of dobberend op het water? Hoe je ook leest, je viert deze vakantie natuurlijk met een boek. Lees alles wat je de komende maand kunt verwachten op Hebban en daarbuiten.

Na zwemkleding, zonnebrand, paspoort en zomerkleding is een boek de belangrijkste vakantiebagage. Bijna de helft van de vakantiegangers stopt een boek of e-reader in de koffer voor het ultieme vakantiegevoel en dat is niet meer dan logisch. Met een boek reis je net dat stukje verder, kun je ontspannen of leer je wat bij. Er zijn heel wat mensen die tijdens de vakantie een inhaalslag maken met hun boekenstapel of dan juist op zoek gaan naar nieuwe inspiratie. Zomerlezen helpt je om jouw perfecte zomerboek te vinden.

Zomerlezengeschenk

Meer lezen op vakantie is een geweldig voornemen, toch heb je vaak nog even een zetje nodig om echt te lezen. Je smartphone vol verleidingen van sociale media, games en series reist immers met je mee. Appen is zelfs de meest populaire vakantieactiviteit! Dat terwijl op vakantie gaan je juist even hoort los te koppelen van de wereld. Gelukkig staat voor tweederde van de vakantiegangers een boek op de tweede plaats. Met een gratis boek bij je boek komt het misschien zelfs op de eerste plaats te staan, dus dat is precies wat we doen: een zomers geschenkboek voor iedereen die een boek koopt.

Flamingo Beach

Suzanne Vermeer

Van 20 tot en met 30 juni krijg je het Zomerlezengeschenk cadeau van je boekhandel bij aankoop van minimaal € 15 aan boeken. De novelle is van bestsellerauteur Suzanne Vermeer en neemt de lezer mee op een spannende reis naar Curaçao.

Tara en haar man Amir beleven hun droomvakantie in een prachtig resort op Curaçao. Maar dan, midden in de nacht, horen ze een hard gebonk en vinden een dode vrouw net buiten hun safarihut. Als er niet veel later nog een vrouw wordt vermoord in de omgeving van het resort, neemt hun vakantie een vreselijke wending …

Zomerse boekentips

Zoek je inspiratie op weg naar de boekhandel? Een panel van boekverkopers stelde een zomerse lijst samen met daarop vijfentwintig boekentips, van feelgood en literatuur tot thrillers en non-fictie. Deze recent verschenen boeken liggen al op jou te wachten: tik op een boek in onderstaande slider voor de flaptekst en zet het boek op je Wil ik lezen-plank. Zo heb je binnen de kortste keren een heerlijke stapel boeken én het Zomerlezengeschenk om mee te nemen.

Sleep met je muis of vinger over de slider en tik op een cover voor meer boekinformatie.

4778a2d8-906c-40f0-96dc-51cd4de9a752
Atomic Habits
7733c062-9fc1-4a5c-b485-26b97ddbe8a2
De logé
7fc54872-9426-4cd7-9558-35abd91e62b8
Stemmen in het duister
denomade
Het proces
Het eiland van de zielen
PRIO 1
Als je toch honderd wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn
thumbnail
Een onmogelijk avontuur
df69cccb-6402-4fdc-ba83-2e34b724881e
Dochter van twee werelden
De vondeling van Veenhuizen
Rome
Sterrenstof
Søren Lerby
33
Het inside verhaal van Red Bull Racing
Vlissingen
Die zomer met jou
Speelbal van de goden
Op gevoel

Ga je op vakantie met de hele familie en willen je kinderen ook graag een boek? Lezen tijdens de vakantie helpt kinderen om hun leesniveau op peil te houden, zodat ze het nieuwe schooljaar niet met een achterstand beginnen. Laat ze zelf lezen of lees voor, lekker samen aan het zwembad of vlak voor het slapengaan in de tent. Het boekverkoperspanel stelde naast de 25 zomerse tips voor volwassenen ook een tiplijst samen met tien kinderboeken. Je vindt ze in onderstaande slider.

Sleep met je muis of vinger over de slider en tik op een cover voor meer boekinformatie.

De Gorgels en de laatste kans
De beste klas van de hele wereld
Quinn en Aaron - Offline
Payback
Kleine Karels tekenclub 4 - Samen staan we gek
Verboden te lezen!
Mystery Guest
Boer Boris en de dino
Inkoppertje

Hebban Zomerlezen Challenge

Wil jij meer uit je zomer halen? Met een heerlijke stapel boeken is er niets beter dan een stok achter de deur om ze ook daadwerkelijk te lezen. Doe je mee met de Hebban Reading Challenge en heb je eind augustus drie boeken gelezen uit de 25 Zomerleestips en afgevinkt voor de Challenge? Vul dan het formulier via onderstaande knop in, vertel ons hoe je leeszomer was en maak kans op een van de prijzen.

Let op: vul het formulier niet in met je leesplannen, maar pas nadat je drie titels uit de 25 Zomerleestips hebt gelezen (en ons kunt vertellen hoe je leeszomer was). Anders heb je natuurlijk nog niets af kunnen vinken voor de Challenge.

Doe mee met de Challenge Meer ZomerlezenOver de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vanaf vandaag kun je weer Zomerlezen op Hebban