Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Vanavond in DE MAX! op NPO Radio 5: de ontknoping van de Hebban Luisterboek Award 2018

Vanavond tussen 18 en 19 uur wordt in het programma DE MAX! van Henkjan Smits en Manuëla Kemp de winnaar van de Hebban Luisterboek Award 2018 bekendgemaakt. Het programma wordt uitgezonden op NPO Radio 5.

Meer Week van het Luisterboek vind je op het Luisterboeken-kanaal

De kanshebbers

De shortlist werd samengesteld op basis van de beoordelingen van een jury bestaande uit meer dan 100 liefhebbers van luisterboeken en werd vorige week bekendgemaakt door Rik van de Westelaken bij Tijd voor MAX op NPO 1. Klik hier voor het persbericht.

Voorgelezen door Howard Komproe

Voorgelezen door Sander de Heer

Voorgelezen door Sonja Barend

Voorgelezen door Arthur Japin

Voorgelezen door Gijs Scholten van Aschat

 

Over De MAX!

De MAX! is een programma met heerlijke muziek uit de afgelopen zeven decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Manuëla Kemp en Henkjan Smits zoeken iedere dag samen met de luisteraars naar de beste plaat bij ‘het gevoel van de dag’, ontvangen actuele gasten én er is regelmatig live muziek in hun zelf benoemde Club de MAX! Klik hier voor de website.

 

De Week van het Luisterboek 2018

Hebban organiseert van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 19 mei voor de tweede keer de Week van het Luisterboek. Tijdens deze week wordt het luisterboek in het zonnetje gezet op de site en daarbuiten. 

De Week van het Luisterboek cadeau-app bestaat uit twee gloednieuwe luisterboeken. Wie is de Mol-presentator Rik van de Westelaken leest ‘Ik kan er nét niet bij’, het aangrijpende persoonlijke verhaal van Sander Verheijen over zijn tweeling. Het tweede luisterboek is ‘Stilzwijgen’, een kort spannend verhaal van thrillerschrijfster Anita Terpstra, voorgelezen door cabaretière Carolien Borgers. De cadeau-app is gedurende de Week van het Luisterboek voor iedereen gratis te downloaden voor Apple iOS en Android.

Naast de cadeau-app en de verkiezing staat Hebban.nl voor een groot deel in teken van het luisterboek. Op hebban.nl/luisterboeken komen er achtergrondartikelen en interviews met de makers van luisterboeken. Luisterboekenproducent Thinium verzorgt een dagelijkse podcast met verhalen over en gesprekken met voorlezers, auteurs en liefhebbers. Deze podcasts zijn tevens te beluisteren in de Hebban Luisterboek-app. Daarnaast is er een actieshop waar luisterboeken tijdelijk met hoge kortingen kunnen worden aangeschaft.

Meer artikelen over de Week van het Luisterboek vind je terug op dit kanaal.

  Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vanavond in DE MAX! op NPO Radio 5: de ontknoping van de Hebban Luisterboek Award 2018

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken